Konsultansi segera sila hubungi

hilangkan jeragat dengan set budget shaklee

Mini Pack Jeragat Mengembalikan Kecerahan Wajah

 Kecewa dengan produk jeragat ?

Hampir putus asa ?

Tunggu dulu !

Puan kena la yakin jeragat puan boleh hilang. Jangan putus asa.

99.99% pengguna saya sangat terkejut dengan kesan set ni. Saya berani kata yang 19 dari 20 pengguna sangat setia kerana mereka rasa dan nampak kesannya.

Jeragat mereka berhenti merebak, jeragat makin pudar, kulit makin cerah dan jeragat yang hitam akhirnya hilang. Ini yang puan nak kan ? Mungkin dah berbelas tahun puan usaha untuk hilangkan jeragat.

Jom tengok video ini..

 

 Siapa Wajib Cuba ” Mini Pack Jeragat ” ?


 

hilangkan jeragat dengan set budget shaklee

Mini Pack Jeragat ni sangat sesuai untuk puan yang..

hilangkan jeragat cepat dan selamat

Baru mula nak merawat jeragat.

ubat jeragat mujarab

Dah kecewa dengan produk sedia ada dan nak cuba ubat jeragat baru.

set jeragat selamat dan cepat

Memang nak sangat hapuskan jeragat tapi ada budget yang rendah.


Hebat Sangat Ke ” Mini Pack Jeragat” ni ?


 

cara hilangkan jeragat paling cepat

Alhamdulillah. Sampai hari ni, saya dah bantu hampir 1,000 wanita untuk hilangkan jeragat mereka. Ramai juga yang dah jadi kawan baik. Mula – mula kastemer lepastu jadi geng  :).

Mini Pack Jeragat ni saya pecahkan pada 2 produk yang sangat berkesan.

[ P R O D U K  1 | G L A   C O M P L E X ]

tips atasi jeragat cepat dan selamat

 

GLA Complex bertindak sebagai anti- jeragat. GLA akan stabilkan hormon yang jadi punca utama kulit kita tak kuat nak melawan jeragat. Sebab itulah guna produk apa pun serba tak jadi. Hormon kena stabilkan dulu . 

Lagi kelebihan GLA Complex ini:

✘ CERAHKAN JERAGAT DENGAN CEPAT.

 HALANG JERAGAT JADI KRONIK.

 PUDARKAN JERAGAT DENGAN CEPAT.

 LEMBAPKAN KULIT KERING YANG KUSAM.

  TEGANGKAN KULIT JADI LEBIH MUDA.

✘ HALANG SEL ROSAK KESAN DARI MATAHARI.

*GLA Complex berbentuk softgel berwarna kuning. Tak berbau dan senang ditelan. 

[ P R O D U K  2  S U S T A I N E D  R E L E A S E D  V I T A – C ]

cara hilangkan jeragat selamat

Ramai yang tahu vitamin C sangat bagus untuk cerahkan jeragat. Cuma nak bagitahu, ni ialah vitamin c paling canggih di dunia.

Ia ada teknologi “Sustained Released”. Teknologi ni akan kekalkan vitamin C dalam darah selama 5 jam. Bayangkanlah kesannya bila vitamin C ada dalam darah selama 24 jam. Saya akan ajar caranya.

Vitamin C jenama lain akan dilepaskan sekali gus  ke dalam darah. Tapi tubuh hanya boleh serap sebahagian saja pada suatu masa. Jadi, yang lain akan dibuang. Kan membazir tu ?

Berbeza dengan vitamin C ini. Ia melepaskan 100mg setiap jam dan diserap dengan optimum oleh tubuh. Ini ialah produk pertama di dunia yang ada teknologi macam ni.

Antara fungsi penting vitamin c dalam mengatasi jeragat ialah:

✘ CERAHKAN TOMPOK JERAGAT DENGAN CEPAT.

✘ PULIHKAN SEL KULIT MATI DENGAN AKTIF. 

✘ SEKAT BINTIK HITAM BARU DARI TUMBUH.

✘ HALANG KULIT MATI KESAN DARI SINAR UV.

✘ ANJALKAN KULIT

✘ PUDARKAN PARUT JERAWAT YANG MEMBENTUK JERAGAT.

* Vitamin C berbentuk tablet berwarna keputih. Boleh dipatahkan menjadi 2 untuk mudah ditelan..

[ ADD ON  N U T R I W H I T E   S P O T   W H I T E N I N G   T R E A T M E N T ]

Saksikan video ini pula..

 


 Mengapa Produk Lain Gagal Atasi Jeragat ?


Jenama ini sangat mementingkan kualiti pada setiap produknya. Sebab itulah mereka buat lebih dari 83,000 ujian untuk produk- produknya.

Paling penting, setiap produk jenamanya mengatasi masalah terus daripada punca jeragat yang sebenar. 


Berapa Lama Saya Perlu Makan Untuk Dapat Kesan ?


 

pudarkan jeragat cepat

Kadar pemulihan bagi setiap individu adalah berbeza- beza. Ada yang rasa kesan seawal 7 hari. Ada pula yang rasakannya selepas 2 minggu dan ada yang sebulan.

Jadi, pastikan puan dapatkan produk dari saya untuk teknik pengambilan yang betul. Salah cara makan puan juga yang rugi.


Cara Makan Mini Pack Jeragat


 

vitamin jeragat

Ini beza saya dengan pengedar yang lain. Saya tegas dalam memberikan teknik pengambilan yang betul. Apa guna produk bagus tapi caranya tak betul. Kesan tak nampak, duit pun ke mana.

Jadi…

Caranya akan saya terangkan secara panjang lebar selepas pembelian. Percayalah, ilmu saya ibarat pakar kerana saya dilatih oleh Pakar Nutrisi profesional.

hilangkan jeragat budget


 Testimoni GLA Complex & Vitamin C


 

petua hilangkan jeragat

Kak Maznah dari Kemaman. Menderita jeragat kesan dari parut yang tak sembuh dengan baik. Kombinasi GLA Complex dan Vitamin C berjaya cerahkan jeragat beliau. Muka pun nampak tak kusam dan makin muda.

testimoni set jeragat shaklee


Harga Mini Pack Jeragat


Dapatkan kedua- dua produk ini hanya dengan harga paling istimewa. Hubungi saya untuk pertanyaan dan harga terbaik.

Produk akan sampai dalam masa 2-3 hari bekerja.


Beli Dari Pakar


 

Jom tengok video ringkas dari saya:

Saya telah menyelesaikan banyak masalah jeragat dan jerawat. Dengan teknik pengambilan dan tips- tips berkesan, saya akan pastikan cik puan berpuas hati dengan kesannya.

Yang penting, cik puan nak kulit yang cantik dan berseri kan ? Jadi inilah jawapannya.

Untuk belian Mini Pack Jeragat online, puan hanya perlu klik logo di bawah dan ikuti langkah yang ditunjukkan. Set ini akan sampai ke alamat puan dalam tempoh 2-3 hari bekerja.

set jeragat budget

Atau

Whatsapp ” Mini Pack Jeragat” ke 0193949873

Sekian

Salam sayang dari saya,

Norfaziela Mohd Noor

Related Post

Comments 69

  1. aniza
    November 23, 2014

    Assalam Pn Ziela,
    Saya dh slalu dgr yg GLA & vit C ni elok untuk jeragat. Kawan saya makan dan jeragat dia dah hilang. Saya pun nak cuba. Tlg email harga pada saya. Tq

    1. November 23, 2014

      Assalam pn aniza,terima kasih sbb sudi bertanya.Semoga pn sekeluarga diberikan kesihatan dan kecantikan dariNya. Baik,sy dh email harga paling best pada pn. Tq

  2. suhaila azman
    November 23, 2014

    Tq for the consultation Ziela. Barula akak puas hati. Jodoh akakla dpt jumpa ziela. Rupanya camtu teknik yang betul. Appreciate it. Stay intouch yer 🙂

    1. November 23, 2014

      Kak suhaila,sy pon happy jmpa akak. Mcm saya katala kak, semua org bleh jual tp tak semua bleh bg teknik betul. Sy mmg suka consult user. Smpi jd kawan baik pon ada. Niat baik insyaAllah dibalas baik kak. Anyway apa perubahan bleh whatsapp ziela yer. Xsabar nk dgr good news.

  3. Amy Melati
    November 23, 2014

    Alhamdulillah dh masuk minggu ke 2 akak guna set ni jeragat dah makin nipis. Kulit muka pon tak berminyak sgt dh mcm dlu. Pipi pun rs tegang. 1st time guna produk. & jadi. Oh ya, Jangan lupa pos coqhealth tu yer.

    1. November 23, 2014

      Kak amy, alhamdulillah. Happy dgr berita kak amy dh makin cantik. Bolehla melawa dgn tudung baru tu. Hehehe. Ziela dh pos coqhealth tu smlm. Glowing glowing la plak pipi pasni

  4. norjamiah
    November 24, 2014

    Nak tanya klu muka terbakar boleh ke mkn pill ini…..
    utk lutut ade tak????

    1. November 24, 2014

      Salam Puan Jamiah, semoga puan di dalam lindungan Allah dan sihat hendaknya.

      Terima kasih puan kerana bertanya. Kulit muka terbakar adalah salah satu masalah kulit, ianya akibat daripada sinaran Uv, dan kalau di biarkan akan menyebabkan jeragat puan Jamiah 🙂
      Saya cadangkan puan untuk, consume set untuk mengatasi masalah kulit terbakar dan lindungi kulit puan dari masalah kulit terbakar.

      Manakala untuk masalah lutut, saya ada cadangan khas untuk masalah sakit lutut dan sendi.

      Puan boleh whatsapp saya 019-3949873 @ pm ke page norfaziela dot com –> https://m.facebook.com/messages/thread/1497244453820324

      Terima Kasih.

  5. haniza
    November 30, 2014

    boleh beri detail berkenaan product be serta dgn harganya sekali.terima kasih

    1. November 30, 2014

      Terima kasih Pn Haniza kerana berminat.

      Saya dah emailkan pada puan tentang produknya dan harga. Teknik pengambilan berkesan saya akan berikan selepas pembelian. Terima kasih.

  6. ayu
    December 19, 2014

    Nak tau harga la mini budget

    1. December 19, 2014

      Salam cik puan Ayu.

      Terima kasih , berminat set mini pack jeragat.

      Ziela akan email puan ye.

      Ziela juga boleh di hubungi di 0193949873 @ enail ziela , zielaamin83@gmail.com

  7. hasnah hj tamin
    December 20, 2014

    Assalamualaikum ..
    saya ingin bertanya adakah kesan sampingan selepas mengambil GLA ? Sebab saya pernah nengambil ubat utk menstabilkan hormon, tetapi selepas itu makin banyak jerawat yg keluar . Terima kasih atas info yang dikongsikan.

    1. December 22, 2014

      Waalaikummussalam Puan Hasnah,

      Kesan sampingan Gla tak ada ye puan, sepanjang pengalaman ziela,
      Fungsi Gla membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormone kulit.

      Malah Gla memperbaiki inflamasi kulit, membantu mencairkan sebum yang berminyak, mengurangkan rongga dari tersumbat.

      So sangat bagus untuk mengelak dari timbulnya jerawat.

      Untuk pertanyaan lajut boleh hubungi ziela di 0193949873 @ zielaamin83@gmail.com

  8. Zaiton
    January 5, 2015

    Asmlkum. Muka saya kena hyperpigmentasi sejak 13 thn yg lalu, boleh hilang ke dgn menggunakan vitamin c ni?

  9. January 23, 2015

    Waalaikumussalam Puan. Vitamin C ni berfungsi mencerahkan kulit secara semulajadi, meningkatkan kolagen dan menyihatkan kulit muka. Kulit yang sihat akan dapat menyembuh sel mati dengan lebih aktif.

    Puan Zaiton boleh terus whatsapp saya ke 0193949873 untuk info lebih details.
    Kesan jeragat menipis, pudar dan hilang akan dapat dilihat dengan tekni pengambilan berkesan dari saya.
    Terima Kasih.

  10. mimiemuls
    February 17, 2015

    salam tlg bg sy detail mengenai product nie dan harga. tq

    1. March 2, 2015

      Assalamualaikum cik puan Mimie, terima kasih berminat dengan mini pack jeragat. Boleh puan tinggalkan no hp untuk ziela pm harga mini pack jeragat , atau puan boleh hubungi ziela di 0193949873

  11. zaliha mahadi
    February 25, 2015

    Boleh tak email harga produk

  12. iedaabadi
    February 27, 2015

    Sya mmpunyai geragat yg degil..da bmcm2 product sy cube cume 1 product yg nmpk bkesan,iaitu night cream tp bile xsmbg pkai @ trtggl 2-3 ari,geragat kluar semule & mkin teruk.. Klau mkn pil ni,blh ke pkai night cream yg sedia pkai skrg?blh bgtau brape hrge utk 2 pil tu…

    1. March 2, 2015

      Salam Cik Puan ,
      Terima kasih berminat dengan mini pack jeragat . set ni boleh di gabungkan dengan set krim puan, ataupun bagus , jika puan stop dulu, supaya boleh tengok perbezaan produk. jika puan nak tahu details, boleh hubungi ziela di 0193949873 😉

  13. zu aniza mamat
    March 16, 2015

    Pn.ziela akak dah cuba mcm2 produk utk jeragat, mn lbh baik ratu malaya atau miji pack jeragat, tlg bantu kzue, hilang rasa keyakinan diri

  14. shariffah lasman
    March 21, 2015

    Assalamualaikum.akak nak cuba set mini utk hilangkan jeragat.tk

    1. March 22, 2015

      Waalaikumussalam Kak Nafisha,

      Ziela ucap congrate sebab buat keputusan untuk kembali cerah dengan Mini Pack ini. 9/10 pengguna sangat happy dengan kesan set ni. So, untuk mudah saya consult, harap akak boleh Whatsapp saya ke 0193949873 atau tinggalkan no hp akak. Terima kasih.

  15. siti mariam bt ahmad
    April 6, 2015

    Askm ziela…..akak ni dh stress sebenarnya….dh mcm2 akak pki…ada jgk minum suplement tpi jeragat ttp degil..dh byk duit habis….dh fedup dh pon…tpi bla tgok post ni rsa nk cuba la…akak dpt jeragat ni msa pegnent ank yg last ni….dh setahun lbih bertapok kt muka ni…malu nk berdpan dgn org…bleh x wsup akak…0124752378…tq

    1. April 7, 2015

      Waalaikumussalam Kak Siti,
      Semalam saya baru post d FB. Alhamdulillah Allah lorongkan mereka-mereka yang ada masalah jeragat supaya saya boleh tolong. InsyaAllah dengan ilmu dan teknik ni Allah balik kan semula kulit cantik. Saya akak Whatsapp akak. Terima kasih. Wallahualam.

  16. nor akmar
    April 8, 2015

    Salam puan.saya ingin tahu lebih lanjut lg mengenai produk nie.boleh terang lebih lanjut dan harga ke email says

    1. April 8, 2015

      Waalaikumussalam Pn Nor,

      Saya email sekarang InsyaAllah.

  17. April 13, 2015

    Salam puan…boleh bagi details harga untuk set jeragat…pun dh bermacam2 produk makan dan pakai…still tak hilang….sedih betul tengok muka selepas cuci…..jeragat nya tertumpu di sebelah kiri dan kanan pipi sahaja….harap puan dapat membantu. terima kasih…

    1. April 14, 2015

      Wasalam puan maizura,

      Kalau boleh puan terus whatsapp saya ke 0193949873 untuk saya beri info produk dan konsultansi. Sangat ramai yang dah berjaya. InsyaAllah saya bantu sebaik mungkin.

  18. liza
    April 25, 2015

    salam ziela…k.liza berminat la nk cb…bole email harga pack mini tu yerk

  19. April 25, 2015

    Waalaikumussalam Kak Liza,

    Saya akan email insyaAllah. Nak lagi mudah Kak Liza boleh whatsapp Ziela kie 0193949873.

    Time kasih

  20. shima
    June 23, 2015

    pm pls…no 0182328074

    1. June 23, 2015

      Baik puan Shima, saya kontek puan.

  21. ida
    July 30, 2015

    Wasap harge mini pack jeragat tu..dh byk cube produk tp mmg xhilg…😭😭
    Ni no tpn sy.. 0199762661

    1. July 30, 2015

      Baik Puan Ida, saya wassap. Tq

  22. August 6, 2015

    Saya juga
    0126185141

  23. Hamidah
    September 14, 2015

    Salam, boleh email saya harga set mini pack and premium jeragat. Boleh ke saya gantikan vit e dgn soya ESP?

  24. Siti
    October 8, 2015

    Salam..boleh watsap saya set mini jeragat……n harga collagen powder …..ni no sya ye 0126589785..ct

    1. October 9, 2015

      Waalaikumussalam.
      ]Terima kasih cik puan sebab berminat. saya whatsapp details yang puan nak. Tq

  25. sitiz69
    October 9, 2015

    Wasap harge mini pack jeragat tu..dh byk cube produk tp mmg xhilg…😭😭
    Ni no tpn sy.. 0182055211

    1. October 10, 2015

      Baik puan. Saya whatsapp pada no puan. Terima kasih sebab berminat.

  26. sha
    October 12, 2015

    Assalam.berapa harga set mini jeragat tu ye?

    1. October 12, 2015

      Waalaikumussalam Puan sha,

      Terima kasih sebab berminat. Boleh saya minta puan whatsapp ziela ke 0193949873. Sebab saya kena tanya beberapa soalan supaya produk ni berfungsi dengan maximum pada wajah puan. Terima kasih.

      wallahualam.

  27. meng
    December 8, 2015

    As salam nk harga set jeragat mini

    1. December 8, 2015

      Waalaikumussalam Puan Rohaizah,

      Terima kasih sebab berminat. Puan minta puan whatsapp saya di 0193949873 sebab perbualan diruang komen ni sangat terhad. Terima kasih.

  28. Rosemah
    December 9, 2015

    Assalam pn ziela.. Terima kasih atas perkongsian. Sy tertarik dgn set jeragat ni.. Sy mmg ahli shaklee dan baru dlm shaklee dan ada set jeragat gla complex, vita c dan vita e.. Cuma sy x pasti cara makan yg betul.. Sy bru kena jeragat ni sejak bulan jun yg lalu.. Boleh x pn ziela guide sy cmna nak conaume set tu.. Atau sy kena beli set dr puan lg?

    Terima kasih puan..

    1. December 16, 2015

      Waalaikumussalam Pn Rosemah,

      Terima kasih kerana bertanya. Cara pengambilan berkesan akan saya bagi lepas pembelian produk. Terima kasih.

  29. Julaili erniwati jamlus
    February 25, 2016

    Norfaziela bole wasup saya arga?0139822967

    1. February 25, 2016

      Terima kasih puan Julaili kerana berminat. Ziela whatsapp sekarang yer.

  30. akmar
    March 26, 2016

    salam..tlg emailkan harga set ni..trima kasih..akmarsafian@gmail.com

    1. March 26, 2016

      Waalaikumussalam Puan Akmar,

      Terima aksih sebab berminat. Ziela dah emailkan details yang puan nak. Puan juga boleh whatsapp ke 0193949873. Tq!

  31. Anis
    April 3, 2016

    Salam bleh tlong emailkn hrga set ni…anisakbar21@gmail.com..terima kasih🙂

    1. April 3, 2016

      Waalaikumussalam Puan Anis,

      Baik, ziela email. Puan Anis juga boleh terus whatsapp ziela ke 0193949873. Terima kasih.

  32. Lai Liey
    July 14, 2016

    salam.. boleh email hrga utk set jeragat ni ? tq

    1. July 15, 2016

      Salam Pn Laili,

      Boleh. Puan boleg whatsapp terus ke 0193949873 untuk pertanyaan lanjut. Terima kasih.

  33. nur akma
    February 6, 2017

    salam puan,boleh pm tuk set jeragat ni ke @ akmasuhaimi86@gmail.com

    1. February 6, 2017

      Waalaikumussalam Puan Nur Akma,

      Baik saya akan email ke email berkenaan. Ini no whatsapp saya. 0193949873.

  34. Yusrina
    May 18, 2017

    salam puan,boleh pm tuk set jeragat ni ke yusrinazamri2017@gmail.com… Masih aktif lg ke website ini.. Terima kasih puan

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: