krim malam terbaik

Krim Malam Overnight Renewal Whitening Cream – Semakin Hari Semakin Muda. Cuba lah!

Jika anda penggemar skin care, anda pasti menggunakan set asas skin care iaitu pencuci, krim siang dan krim malam.

Dalam artikal ini saya akan berkongsi tentang kehebatan krim malam semulajadi iaitu Overnight Renewal Whitening Cream dari Shaklee Corporation. Jenama yang merupakan ‘Industrial Leader’ dalam produk nutrisi semulajadi di dunia.

krim malam nutriwhite

Kenapa Anda Perlukan Krim Malam ?

Kulit anda sudah kuat berkerja dan menahan serangan pada waktu siang.

Dari pagi, kulit anda sudah jumpa kotoran, stress, sinar matahari, haba, bakteria dan sentuhan- sentuhan yang merosakkan sel kulit anda.

Dan bila tiba waktu malam, sudah sampai masanya untuk kulit anda dirawat.

Malam ialah waktu yang paling sesuai kerana anda tidur dan kulit anda bebas dari serangan luar.

Jika waktu malam tidak digunakan dengan baik, kulit tidak akan bersedia untuk menerima serangan pada keesokan harinya.

Kulit yang sembuh dan sihat akan mampu mengurangkan tanda penuaan yang cepat dari usia.

 

Krim Malam Semulajadi Tanpa Bahan Kimia Merbahaya

krim malam overnight renewal

Untuk mencipta krim malam yang semulajadi, berkesan dan selamat bukanlah sesuatu yang mudah.

Sebab itu majoriti produk skin care dicampur dengan bahan sintetik untuk mempercepatkan kesannya. Kalau lambat, pelanggan akan hilang kepercayaan.

Tapi pada saya, saya lebih takut pada kesan jangkamasa panjang masa kesihatan kita. Saya tidak menggunakan skin care sehinggalah saya jumpa produk dari Shaklee.

Sangat ramai pelanggan saya yang datang dari mereka yang salah guna produk. Jeragat tebal tumbuh dan muka nampak sangat teruk.

Oleh itu, kajian untuk mencipta formula krim malam semulajadi memerlukan kos penyelidikan yang sangat besar.

Dan Shaklee Corporation sanggup membelanjakan lebih dari 500 juta USD hanya untuk menyediakan fasiliti penyelidikan di Pleasanton, Carlifornia. Ini semata- mata untuk memastikan setiap skin care semulajadinya bukan saja berkesan malah selamat.

 

Kelebihan Krim Malam Overnight Renewal Whitening Cream

Saya sendiri sudah menggunakan krim malam ini lebih dari 4 bulan. Kesannya memang Wow !

Susah nak gambarkan dengan perkataan. Rasa fresh, licin, cerah dan rasa kulit jadi sangat- sangat sihat.

Berikut ialah 5 fungsi aktif krim malam ini:

  • Bertindak sepanjang malam untuk memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit
  • Linden membekalkan khasiat dan melembapkan lapisan kulit paling dalam
  • Scullcap mencerahkan dan melegakan keradangan kulit
  • Vitamin C aktif mengurangkan jeragat dan cela serta mengembalikan kecantikan kulit
  • Kulit terasa lebih halus, lebih lembut dan tampak lebih berseri apabila anda bangun daripada tidur pada keesokan harinya

 

Adakah Krim Malam Ini Sesuai Untuk Anda ?

Shaklee menggabungkan saitis dari US dan Jepun dalam penyelidikan skin care NutriWhite ini. Ini untuk memastikan ia sesuai untuk wanita di Asia.

Krim malam ini tidak mempunya sebarang bahan kimia merbahaya seperti merkuri, hydroquinone atau apa- apa bahan peluntur kulit.

Semua bahan yang digunakan adalah diekstrak dengan selamat dari bahan semualajadi yang terbaik.

Jadi, YA krim malam ini sangat sesuai untuk kulit anda yang nak cerahkan kulit, atasi jeragat, atasi jeragat, nak awet muda, nak atasi kulit kusam atau nak kekalkan kulit cantik.

 

Apa Kata Pengguna

Pn. Norfaziela Mohd Noor, Ampang

“Sejak saya mengandung anak pertama, saya  berhenti menggunakan skin care. Sebab saya tahu kebanyakan skin cae memang tak natural. Bimbang akan menyerap masuk dan membahayakan bayi saya. Sama juga bila saya menyusu. Tapi saya mula berani menggunakan skincare pada tahun 2013 selepas kenal NutriWhite. Saya yakin ia selamat sebab ia dibuat oleh Shaklee Corporation. Tak ada syarikat yang lebih menekankan soal semulajadi dan selamat selain Shaklee. Dan saya terkejut selepas hanya 1 malam saya guna krim ni. Kulit rasa sangat sihat dan segar. Rasa cerah dan rasa dapat kulit baru setiap pagi “

Cik Fira, Klang

” Korang, saya sangat kagun dengan night cream ni. Memang jeragat pudarla. Siapa yang ada konsistan tau. Makin comel tau. Mana yang belom ada start buat tabung.”

Pn Siti, Johor Bharu

” Saya pakai night cream ni semasa pantang anak ke-3. Bangun pagi je rasa makin cantik. Kulit moist sangat ! “

 

Pertanyaan/ Tempahan

Saya merupakan konsultan kecantikan untuk produk Skin Care NutriWhite.

Sejak 2013, saya aktif membantu wanita yang mengalami masalah jeragat, jerawat, kusam, parut dan yang mahukan kulit yang terbaik. Dan saya hanya menawarkan produk yang semulajadi dan berkualiti tinggi.

Jika berminat untuk mendapatkan konsultation dan produk, sila whatsapp ke 0193949873 (Ziela)

 

 

 

Related Post

Comment 1

  1. December 21, 2016

    Memang best krim malam nutriwhite ni, tak berminyak pun tangan

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: