krim jeragat paling berkesan

Krim Jeragat Terbaik – Bukan Saja Lulus KKM Tapi Ada Saintis US Dan Jepun

Anda tengah cari krim jeragat paling berkesan dan betul- betul selamat ?

Saya rasa anda mesti setuju dengan apa yang saya nak cakap :

Senang sangat nak beli krim jeragat yang beracun. Tapi susah nak cari krim jeragat mampu milik yang betul- betul berkesan, selamat dan berkualiti tinggi.

Betol tak ?

Tak ada racun macam merkuri, hydroquinone dan tetrinone. Fuh ! Menakutkan.

Ini lagi best,

Sebenarnya, majoriti syarikat krim jeragat tempatan lansung tak ada makmal penyelidikan. Mereka hanya ambil formula yang sudah siap dari kilang.

Kos murah, kesan cepat dan cepatlah ‘tarik’ duit anda. Dan sebab murahlah la juga mereka tambah bahan- bahan racun tu. Cepat cerah, cepat jugak la sakit. Takut tak ?

Jadi sebelum saya tunjukkan krim jeragat yang anda cari,

klik ‘play’ dulu kat video ni :

 

 

Kenapa Mereka Tak Ada Makmal ?

Kos pembangunan makmal dan saintis bukannya murah. Hanya syarikat yang betul- betul komited saja yang sanggup melabur modal yang banyak macamtu.

Nampak tak betapa seriusnya syarikat yang nak jamin produk selamat dan berkesan.

Dan sebab terlalu senang buat jenama sendiri, pengguna jadi keliru nak pilih yang mana. Sampai anda takut nak memilih.  Ramai yang terdedah dengan risiko pengambilan racun.

Baca artikal dari terbaru dari HMetro [Klik].

Order sekarang di 0193949873 !

 

krim jeragat paling berkesan dan selamat

Testimoni Macam Berjaya. Jangan Tertipu !

Bila KKM keluar kenyataan ‘ada racun’ , ada lagi pengguna yang komen mengatakan krim yang beracun itu sajalah yang berkesan.

Memang itu pun tujuannya bahan beracun itu ditambah. Supaya anda cepat percaya. Padahal sangat- sangat bahaya.

Jangan sebab nak cantik sekejap, tubuh anda merana selama- lamanya. Nauzubillah !

Baca : Set Jeragat Premium Bagi Wanita 40 an 

 

krim jeragat paling berkesan dan selamat

Wujudkah Krim Jeragat Yang Selamat Dan Berkesan ?

Krim jeragat yang selamat tak boleh dilihat dari design kotak atau berapa cantik model di kotak. Tapi ia mesti dilihat dari standard kualiti dan keselamatan produk itu sendiri.

Saya nak perkenalkan satu jenama yang sudah berada lebih dari 102 tahun di seluruh dunia iaitu Shaklee. Shaklee mempunyai ‘standard’ keselamatan dan keberkesanan yang jauh lebih tinggi dari mana- mana syarikat produk pengguna di dunia.

Di bawah Shaklee memiliki jenama NutriWhite iaitu skin care khas untuk wanita di Asia.

Order sekarang di 0193949873 !

krim jeragat paling berkesan

Selamatkah Krim Jeragat NutriWhite Ini ?

Syarikat mempunyai standard keselamatan yang jauh lebih tinggi dari mana- mana pengeluar skin care di dunia.

Setiap bahan asas (raw material) skincare akan diuji dan dipastikan bebas dari 350 bahan yang didaftarkan merbahaya.

Antaranya ialah paraben, merkuri, hydroquionone, bahan kimia merbahaya, toksik, pestisid, racun, peluntur, perasa tiruan, pewarna tiruan, formaldehyde, sodium hydroxide, bisphenol-A dan bahan lain.

Baca : Cara Terakhir Hilangkan Jeragat 

 

krim jeragat paling berkesan

Adakah Krim Jeragat NutriWhite Ini Berkesan ?

Syarikat telah membelanjakan lebih dari USD 250 juta untuk penyelidikan dan pembangunan produk. Syarikat juga telah menjalankan 100,000 ujian kualiti dan 23,000 ujian keselamatan setiap tahun.

Semua kos dan jumlah ujian ini hanya untuk pastikan krim jeragat semulajadi mampu memberikan kesan yang lebih baik dari krim sintetik.

 

krim jeragat paling berkesan

Bagaimana Krim Jeragat NutriWhite Ini Berfungsi ?

Krim jeragat ini mempunyai 16 bahan aktif dari 16 buah negara. Antaranya ialah bahan dari pokok Likuoris, Peony, Cats Claw, vitamin C aktif dan sebagainya.

Berikit adalah fungsi dan kesan krim jeragat terbaik ini :

  1. Krim jeragat ini memperbaiki kesan sel rosak saripada sinar UV.
  2. Mengurangkan melanin secara sihat.
  3. Merawat sel kulit rosak jeragat dengan cepat.
  4. Mencerahkan tompok hitam jeragat.
  5. Melindungi lapisan kulit dari jeragat baru dan kronik.
  6. Menghilangkan keradangan kulit yang menyebabkan jeragat.
  7. Menegangkan kullit agar kulit nampak lebih cerah.
  8. Memberikan kecerahan yang baru dan aktif.
  9. Memberi kulit yang lebih halus.

Order sekarang di 0193949873 !

 

Apa Beza Krim Jeragat Ini Dengan Krim Lain di Pasaran Malaysia ?

 

Semestinya sangat banyak. Lihat perbandingan berikut:

krim jeragat selamat

 

Q & A

 

Q : Berapa lama kesan selepas saya gunakan Krim Jeragat NutriWhite dengan konsistan ?

A : Sel kulit bertukar setiap 14 hingga 21 hari. Anda boleh nampak berubahan dalam tempoh itu. Tetapi ada juga pengguna yang mendapati jeragat nipis mula hilang selepas 3 hari.

 

Q : Bolehkah Krim Jeragat NutriWhite digunakan pada kulit berminyak atau kering ?

A : Kedua- duanya boleh.

 

Q : Jika hanya gunakan Krim Jerawat Nutriwhite adakah berkesan hilangkan jeragat ?

A : Ya boleh.

 

Q : Selain dari Krim Jeragat NutriWhite, apakah skin care yang lain yang boleh saya gunakan ?

A : Saya cadangkan anda menggunakan Gentle Deep Foaming Cleanser (Pencuci), Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 (Krim Siang) dan Soothing Radiance Essense (Toner)

 

Q : Bagaimana cara penggunaan Krim Jeragat NutriWhite ?

A : Saya akan ajar step by step selepas anda membuat belian.

 

krim jeragat berkesan dan selamat

Puan Fatimah (kanan) dulunya ada jeragat di bawah mata. Tapi selepas menggunakan Krim Jeragat NutriWhite secara konsistan, jeragat beliau hilang. Yang penting, beliau tak risau untuk sapu kerana dijamin selamat.

krim jeragat paling berkesan

Ini Kak Ina dari Dungun. Kastemer jeragat dah masuk 2 tahun. Bukan saja jeragat, Kak Ina juga ada bintik kolesterol. Sekarang dah cerah dan cantik. Dah tak pandang produk lain.

 

 

krim jeragat paling berkesan

Puan Aziah dari Damansara. Kulitnya dulu kusam dan gelap. Tak lama lepas amalkan krim ni, kulit beliau jadi cerah dan glowing.

 

krim jeragat berkesan dan selamat

Ini bonda saya sendiri. Dah pernah beberapa kali lalui rawatan laser untuk jeragat. Tapi katanya, krim ni lagi berkesan dari laser.

krim jeragat paling berkesan

Puan Nora juga salah seorang pelanggan saya. Tompok jeragat tebal sudah hilang.

ubat jeragat

Kak Akma tinggal di Taman Kosas, Ampang. Pengamal tegar produk jeragat dan konsultansi daripada saya.

set jeragat terbaik

Puan Nas dari Kuala Kangsar. Sebelum ini menderita kulit berjeragat kesan dari produk mengandungi bahan kimia. Selepas mendapat konsultansi daripada saya, kini kulit beliau cerah macam orang muda.

 

Saya Pakar Jeragat Terbaik di Malaysia

Jeragat bukan sekadar bisnes bagi saya. Tetapi jeragat ialah ‘passion’ saya. Sebab saya ada keturunan jeragat. Saya tahu betapa stress, malu dan rendah diri anda yang ada masalah jeragat.

Saya bukan hanya boleh konsult penggunaaan krim tapi vitamin, tips, resepi masker dan banyak lagi ilmu- ilmu jeragat yang lain.

Sebab setiap jam saya konsult penghidap jeragat. Saya tahu kenapa produk lain tak mungkin bagi kesan yang berpanjangan. Kesan yang sekejap memang boleh tapi majoriti mesti ada racun.

 

Konsultansi Jeragat

Jangan sekali- kali putus asa. Anda masih ada harapan. Saya yakin sebab dah ramai penghidap kronik berjaya dapat kulit yang cerah.

Yang penting kembali yakin dan gembira dengan wajah sendiri.

Hubungi saya di 0193949873 atau klik link ini untuk whatsapp http://www.wasap.my/60193949873

 

 

Carian berkaitan:

Related Post

Comments 6

  1. Suhaila
    April 27, 2017

    Salam Puan,

    Saya dah pernah guna krim lain dan kulit muka saya rasa pedih. Macamana nak dapatkan krim ni ?

    1. April 27, 2017

      Betul Puan Suhaila, krim lain banyak menggunakan bahan racun untuk cepatkan kesan. Ibarat kikis kula muka. Tapi sebenarnya kita kita kulit tu untuk lindungi dari cahaya uv. Bila kulit tu tak ada, kulit hilang perlindungan. Sebab tu jadi pedih.

      Krim Nutriwhite ni bukan jenis pedih dan menghakis. Tetapi ia sihatkan balik sel kulit biar sel rosak dipulihkan. Barulah cerah dengan selamat.

  2. Tina
    April 27, 2017

    Macamana krim ni mencerahkan jeragat ? Jeragat saya tebal. Yang saya guna sebelum ni KKM kata beracun.

    1. April 27, 2017

      Selain dari bahan- bahan yang saya sebutkan. Krim ni ada vitamin C semulajadi. Ia akan diserap dalam kulit dan menyihatkan kulit. Sel rosak dibaiki dan kulit menjadi cerah dengan selamat dan cepat.

  3. Ibu
    April 27, 2017

    Assalam,

    Berapa harganya. Boleh buat solat tak ?

    1. April 27, 2017

      Waalaikumussalam,

      Boleh dibuat solat Puan. Tiada alkohol bahkan semuanya dari tumbuhan semulajadi. Tapi dikaji oleh saintis utnuk bagi kesan yang lebih baik dari krim kimia.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: