Konsultansi segera sila hubungi

kerja dari rumah shaklee

Kerja Di Rumah Sebagai Pengedar Shaklee Berpendapatan 4 – 5 Angka Sebulan

Sejak resign pada tahun 2009, saya cuba bermacam- macam jenis bisnes dari rumah.  Sampailah pada 2013 saya memilih untuk kerja di rumah sebagai pengedar Shaklee yang aktif. Dan sejak itu, perspektif ‘ kerja di rumah ‘ saya mula berubah.

Klik butang ‘PLAY’ pada video ini

 

Jimatkan masa anda dengan menonton video ini

Teruskan membaca jika anda:

+ Mencari kerja dari rumah yang fleksibel.
+ Baru berhenti kerja.
+ Kerja suami sudah tidak selamat.
+ Mencari kerja part time yang menguntungkan.
+ Mencari kerjaya baru yang bebas masa dan pendapatan tanpa had.

Apa Itu Shaklee ?

Jenama popular yang sudah mencecah usia 101 tahun. Jenama antarabangsa yang telah banyak mengubah tahap kesihatan manusia di dunia. Shaklee ialah pencipta multi-vitamin pertama didunia pada tahun 1915.

Dan Shaklee Corporation ialah syarikat MLM pertama di dunia yang ditubuhkan pada tahun 1956. Shaklee ialah pakar, pelopor dan peneraju dalam industri vitamin dan produk produk pengguna yang berasaskan kesihatan dan kecantikan.

Shaklee sudah melaburkan lebih dari RM 1 billion untuk penyelidikan dan pembangunan produk. Dan dengan kos sebanyak ini, Shaklee menjamin produk mereka berkesan dan selamat. Jadi anda tak perlu risau nak memilih produk untuk berniaga.

Semuanya berasaskan alam semulajadi.

Shaklee Dari Sudut Bisnes

bisnes di rumah

Anda mungkin seorang pengguna atau anda pernah dengar tentang Shaklee. Tapi yang tak sedar bahawa Shaklee boleh bagi pendapatan yang lumayan dan kukuh walaupun hanya bisnes dari rumah.

Anda tahu tak..

Dalam buku K.C. See yang saya baca, cara untuk kita dapat pendapatan yang tak putus- putus ialah dengan berniaga produk pengguna yang unik. Pengguna akan membeli dan terus membeli berulang kali kerana produk itu hebat.

Jadi, produk Shaklee sangat berkualiti dan dijamin berkesan untuk hidup sihat, cantik dan bebas dari masalah kesihatan.

Selain itu Shaklee ialah bisnes masa depan kerana ia memiliki elemen :

+ Work from home.
+ Produk kesihatan
+ Sumber semulajadi & selamat
+ Produk kecantikan

Bagaimana Pengedar Shaklee Boleh Bagi Pendapatan Di Rumah ?

kerja part time dari rumah

Hanya dengan berkongsi.

Rahsia suri rumah yang mendapat pendapatan sehingga 5 – 6 angka dengan bisnes Shaklee hanyalah BERKONGSI.

Dengan hanya berkongsi kebaikan produk Shaklee, anda akan dapat pelanggan yang memerlukan vitamin.

Ramai yang kalau boleh tak nak makan ubat klinik atau hospital. Mereka nak vitamin yang jauh lebih selamat dan tak bagi kesan sampingan masa panjang pada tubuh mereka.

Dan bagi ramai orang, vitamin ialah keperluan untuk mereka sihat dan cantik. Ini lah peluang anda.

Pemasaran Online

Anda hanya memerlukan smartphone/ laptop dan internet untuk berkongsi produk Shaklee.

Selain dari itu saya dan team akan bimbing anda bagaimana untuk buat perkongsian yang berkesan di laman sosial (FB/ Ig) atau di blog.

Kami sediakan latihan melalui temu janji, kelas latihan, whatsapp, FB live video dan buku.

Kami ajar bagaimana untuk bina tapak pemasaran yang kukuh supaya pelanggan yakin dengan anda dalam masa yang cepat. Dan semua teknik ini sudah diuji berkesan untuk mendapatkan jualan.

Laman www.shaklee2u.com

Ini sebabnya kenapa Pengedar Shaklee boleh kerja di rumah atau dimana- mana saja.

90% urusan bisnes diuruskan oleh Shaklee melalui laman web ini.  Anda boleh:

+ Order produk.
+ Hantar produk ke mana- mana alamat dalam Malaysia ( 2-3 hari berkerja).
+ Lihat jumlah jualan dan pendapatan.
+ Download nota, poster dan maklumat produk.
+ Lihat promosi bulanan.

Jadi, walaupun saya bercuti ke luar negara, saya masih boleh uruskan bisnes menggunakan smartphone saja.

Apa Latihan Yang Diperlukan Oleh Pengedar Shaklee ?

bisnes shaklee online

Ada banyak cara untuk jadi Pengedar Shaklee yang berpendapatan tinggi. Yang pasti anda tak perlu ambil diploma, ijazah atau PhD.

Anda hanya perlu ikut langkah- langkah bisnes berkesan yang saya akan ajar. Antara kemahiran yang akan diajar ialah teknik pemasaran online/ offline dan ilmu produk.

Antara jenis latihan yang dibuat :

  • Perbincangan produk dalam whatsapp (Text & Audio)
  • Kelas santai ilmu bisnes dan produk (Lembah Klang)
  • Sesi coaching 1 on 1.
  • Kelas Nutrisi oleh Shaklee ( kanak- kanak dibernarkan)
  • FB Live Streaming
  • Latihan praktikal berkaitan skin care seperti Facial

* Temujanji pertama adalah wajib untuk anda faham asas bisnes Shaklee dari rumah.

Berapa Income Yang Saya Boleh Dapat ?

bisnes shaklee dari rumah
Purata pendapatan tahunan pengedar Shaklee yang aktif berkongsi.

 

Mengikut pengalaman saya, seorang pengedar Shaklee yang aktif boleh mendapat pendapatan bulanan diantara RM 1,500 hingga RM 2,000 sebulan selepas 2-3 bulan aktif berkongsi tentang produk Shaklee.

Jika anda terus berkongsi, pendapatan anda boleh mencecah RM 50,000 dalam masa 2 hingga 3 tahun.

Dan pendapatan ini stabil sebab ramai pengguna setia menggunakan produk Shaklee yang berkesan ini.

Ada beberapa bentuk income dari bisnes Shaklee :

  • Keuntungan runcit ( 20% hingga 35%) – Harian
  • Bonus komisyen ( 21% ) – Bulanan
  • Insentif kereta – Bulanan
  • Percutian 6 bintang – Tahunan

Dan semua pendapatan ini tidak terhad. Semuanya bergantung atas kerja keras anda. Anda boleh dapat jauh lebih banyak dari itu.

Bersedia Untuk Kerja Di Rumah Sebagai Pengedar Shaklee ?

Jika nak berjaya kerja di rumah, anda kena ikut beberapa tips bisnes yang berjaya. Anda mesti membuat beberapa persiapan untuk anda berniaga dengan lebih lancar.

1. Pilih Topik Anda

Produk Shaklee meliputi banyak topik kesihatan dan kecantikan. Anda boleh pilih topik kecantikan dan fokus pada perkongsian set kecantikan. Atau anda boleh pilih topik kurus yang sangat popular. Antara masalah yang anda boleh fokus dalam bisnes Shaklee:

  • Masalah kulit dan kecantikan wajah.
  • Masalah kesuburan, kehamilan, pantang dan penyusuan.
  • Masalah berat badan.
  • Masalah sakit kritikal seperti diabetis , kanser dan jantung.
  • Masalah kesihatan lelaki atau wanita.
  • Dan lain- lain lagi.

2. Bina Platform Bisnes

Anda boleh pilih mana- mana ‘marketing channel’ seperti Facebook, Instagram & Blog.

Saya cadangkan anda bina blog disamping media sosial yang lain. Teknik- teknik lain akan diajar oleh kami.

3. ‘Market’ kan Bisnes Anda

Ada 1001 teknik pemasaran online kita boleh belajar dari kami atau dari sumber luar. Tapi asas utamanya ialah anda mesti konsistan. Kerana bila konsistan, cara yang biasa akan jadi luar biasa.

Kenapa Mesti Join Team Saya ?

Ramai pengedar Shaklee yang masih ‘struggle’ untuk buat sales. Fokus mereka lebih kepada salesm.

Tapi saya lebih fokus pada melatih dan melahirkan pengedar Shaklee yang mendapat income yang besar. Saya berikan masa saya untuk mengajar bagaimana nak buka kedai online Shaklee yang ramai pelanggan.

Sebab sales bukanlah masalah pada saya sebab saya dah ada tapak bisnes yang kukuh.  Sales masuk walaupun saya tidur atau pergi bercuti.

 

Mula Sekarang !

Anda boleh mulakan bisnes di rumah sekarang dengan menghubungi saya di no 0193949873. Anda boleh Call/ Whatsapp/ Telegram/ SMS.

Nanti saya akan terangkan bagaimana nak bermula.

 

Related Post

Comments 2

  1. October 22, 2016

    Akak dapat merasa dan terus merasa income empat angka selepas bulan ke lima join.

    Bulan pertama dapat dua angka sahaja.

    Mentor Ziela dan suaminya..terbaik.
    Terimakasih kerana bagi bimbingan.

    Akak juga, setelah dapat latihan, sedang membimbing sesiapa jua yg serius nak bisnes Shaklee.

    1. October 22, 2016

      Tahniah Puan Nas,

      Sesiapa yang berusaha keras untuk sharing akan dapat income yang mereka nak. Buktinya seperti Puan Nas sendiri. Saya doakan kejayaan Pn Nas dalam bisnes Shaklee.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: