Kecutkan Jerawat Pantas : Set Jimat Untuk Student

Kulit Wajib Cantik

 

Zaman- zaman remaja macam sekarangni la nak berlawa kan ?

Kulit nak cantik, nak licin, nak cerah, nak gebu dan macam- macamlah. Maklumlah kawan- kawan melawa kita pun nak lah jugak.

Masalahnya, zaman student inilah juga masanya jerawat tumbuh melata di wajah yang sepatutnya cantik molek tu.

Memang kacau…set jerawat budget untuk student

Jadi, Akak arif tentang masalah jerawat di usia remaja. Maklumlah akak pun pernah lalui zaman remaja.

Dari pengalaman dan ilmu yang akak belajar, punca jerawat untuk remaja ada beberapa iaitu:

  1. Hormon Tak Stabil
  2. Sebum Yang ‘Overactive’
  3. Pembiakan Bakteria

Jadi, serius akak bagitahu yang pencuci muka tak banyak membantu untuk hilangkan jerawat. Kerana punca  jerawat bukan saja bakteria.

Pembiakan bakteria lebih banyak beri kesan pada pertumbuhan jerawat baru akibat sentuhan.

Jerawat yang tumbuh sebenarnya berpunca daripada minyak. Minyak yang berlebihan terjadi disebabkan oleh sebum yang terlalu aktif.

Keadaan ini akan menyebabkan banyak minyak terhasil. Minyak yang banyak akan menyekat liang ‘folikel’ atau liang rambut. Benjolan akan terhasil dan ia semakin membesar.

Vitamin C Pelakon Utama

Untuk student yang kurang budget, akak cadangkan 1 prrduk yang paling hebat untuk jerawat  iaitu Sustained Release Vitamin C dari Shaklee.

Menurut www.facingacne.com, kesan paling jelas bila mengambil vitamin C ialah ia menghilangkan keadaan kulit yang merah akibat jerawat.

produk jerawat jimat untuk student

Vitamin C akan menguatkan sistem imun terhadap kesan inflamasi pada kulit.  Oleh itu, kulit memerlukan jumlah vitamin C yang cukup untuk mengekalkan sistem imun yang kuat.

Selain dari itu, vitamin C akan mengatasi jerawat dengan meningkatkan sistem pemulihan wajah.

Terdapat salur darah halus pada kulit wajah yang membawa darah dan oksigen. Vitamin C yang juga antioksidan yang kuat akan menguatkan salur darah ini dan memberi kadar pemulihan yang cepat pada jerawat.

Sebab itulah ramai beritahu akak jerawat mereka kecut hanya selepas 10 hari pengambilan vitamin C Shaklee.

Bagi adik yang ada budget lebih, boleh upgrade pakej dengan menambah GLA Complex untuk lebih mengatasi masalah hormon.

Tidak Pada Yang Lain !

Teknologi “Sustained Released” ni dicipta oleh Shaklee. Bayangkan vitamin C kekal didalam darah selama 24 jam.

Berapa cepat agak- agaknya wajah anda boleh kembali cantik ?

Rahsianya hanya ada apada vitamin C Shaklee.

Begini….

Sebenarnya vitamin C hanya boleh diserap sebahagian sahaja selepas ditelan. Selebihnya akan dibuang melalui proses pencernaan. Rugi kan, makan tapi sikit je yang berguna.

Jadi Shaklee mencipta teknologi ini supaya vitamin C dilepaskan sedikit demi sedikit setiap jam. Jadi, selama 5 jam selepas pengambilan, vitamin C Shaklee akan diserap sepenuhnya.

Tentang kesan sampingan pula, adik boleh lupakan soalan ini. Kesannya haya satu iaitu kulit makin cantik. Produk Shaklee 100% natural dan selamat, juga bebas Paraben.

Baca juga KECUTKAN JERAWAT PANTAS : CARA HILANGKAN JERAWAT DALAM MASA 2 MINGGU jika adik ada budget lebih untuk FULL SET yang lebih cepat kesannya.

Vitamin C Shaklee Tahan Berapa Lama ?

1 botol vitamin C boleh bertahan selama 6 bulan pengambilan. Dengan harga runcit RM 92.00 bayangkan lah betapa murahnya vitamin ajaib ini.

Cara Pengambilan Vitamin C Untuk Hilangkan Jerawat Cepat

Dapatkan produk ini dari akak dan anda akan dapat semua tips, trick bagaimana nak hilangkan jerawat cepat dan bermacam- macam tips kecantikan yang lain seperti kulit putih, tegang, glow dan sebagainya.

set jerawat student shaklee

 Bonus, akak akan ajar cara buat masker dengan vitamin C Shaklee. dah lah murah, berkesan pulak tu.

 Testomoni Vitamin C Shaklee

vitamin c shaklee hapus jerawat

vitamin c shaklee hapus jerawat

Beli Dari Pakar

vitamin c shaklee hapus jerawat

Ramai yang boleh menjual tapi sedikit saja yang boleh ajar adik sampai kulit kembali licin dan bebas jerawat. Akak pastikan pemilihan produk yang tepat, teknik pengambilan dan tips nak tambahkan lagi kecantikan pada setiap pelanggan akak.

Bukan mudah nak dapat ilmu ni. Kena banyak hadir kursus, kajian dan feedback dari ramai pelanggan akak.

Jadi, untuk belian online, sila klik pada logo di bawah:

set jerawat budget

PERTANYAAN/ ORDER:

Whatsapp ” SET STUDENT” ke 019 3949873 [Puan Ziela]

Atau

PM ke FB saya di link –> https://m.facebook.com/messages/thread/1497244453820324

Sekian,

Salam Kecantikan dari,

Norfaziela Mohd Noor

Related Post

Shares
%d bloggers like this: