cara memutihkan kulit

Cara Putihkan Kulit Cepat. Set Premium Dengan Kesan Dijamin 21 Hari.

Anda nak cara putihkan kulit cepat tapi dijamin selamat ? Tak mahu produk murah yang merepek.

Tak salah nak putihkan kulit. Cuma kena jaga- jaga sikit. Ramai yang tak sabar. Salah produk, kulit merah, pedih , jadi hitam pulak.

Jadi biarlah kulit anda putih, glowing, shining tanpa risau tak tidur malam takut side effect.

Anda kena tengok video ini:

Anda jangan ‘skip’ video ni sebab anda yang akan RUGI.

Tempahan: Klik ‘ SET PUTIHKAN KULIT‘ atau hubungi 0193949873 (Ziela)

2 Cara Putihkan Kulit Dengan Cepat Dan Selamat

2 produk ini ada fungsi akif untuk memutihkan kulit dengan cepat tanpa bagi risiko merbahaya pada badan. Bonus, kulit anda sangat kuat lawan jerawat dan jeragat.

cara memutihkan kulit

 

1. Putihkan Kulit Dengan Vitamin C Terbaik Di Malaysia

Untuk putihkan kulit, anda perlu 1000-3000 mg vitamin C sehari vitamin C. Ni had pengambilan vitamin C yang boleh diambil oleh seorang dewasa.

Tapi, ada banyak sangat brand vitamin C di Malaysia ni. Macamana nak pilih ?

Pilihla jenama yang dah 102 tahun  di dunia, Sustained Released Vita C dari Shaklee.

SR Vita C akan memutihkan kulit dengan selamat tanpa kesan sampingan. Sebab ia 100% semulajadi.

Ia ada Bioflavonoid, sejenis zat dari jagung yang meningkatkan kesan vitamin C pada kulit dengan maksimum. Barulah cepat putih.

cara memutihkan kulit dengan cepat

Baca ‘ Cara Terakhir Hapus Jeragat

Kemudian SR Vita C ini  dijamin diserap dengan mudah dan sepenuhnya.

Sebab perut kita hanya mampu menyerap 100-200 mg vitamin C sahaja setiap jam. Selebihnya akan dibuang. Melainkan ada teknologi ‘Sustained Released’.

Ia akan tahan dan lepaskan 100mg vitamin C setiap jam selama 5 jam berturut– turut.

Jadi, kalau anda ambil 1,000 mg jenama lain sekalipun, 90% vitamin C akan dibuang begitu saja.

Ruginya duit kan ?

 

2. Bina Sel Kulit Baru Yang Putih Dengan ESP

 

cara memutihkan kulit

Kulit yang anda nak putih itu ialah tisu yang dibina dari jutaan sel- sel yang bersambung.

Sel yang sihat adalah sel yang senang untuk putih.

Dan sel ini dibuat dari protin. Protin yang kita makan seperti telur, ikan, ayam ialah sumber protin untuk kulit anda.

Tapi protin yang anda makan sebenarnya dah rosak. Dah goreng lebih dari 40 darjah selsium.

Ya, sel rosak.  Sebab tu kulit jadi kusam, senang kena jerawat, jeragat dan masalah kulit lain.

Testimoni Berjaya

cara putihkan kulit cara putihkan kulit cara putihkan kulit cara putihkan kulit cara putihkan kulit cara putihkan kulit cara putihkan kulit cara putihkan kulit cara putihkan kulit cara putihkan kulit

 Q&A

cara memutihkan kulit

Berapa Tempoh Sebenar Kulit Untuk Jadi Putih ?

10 – 30 hari. Itu mengikut kajian yang dibuat oleh saintis. [ Rujukan: Skin Reproductive Cycle ]

Jadi, kalau putih terlalu cepat, tinggi kemungkinan ada campuran bahan kimia yang banyak. Ditakuti kesan jangkamasa panjang pada buah pinggang yang penat menapis bahan kimia dari produk terebut.

cara memutihkan kulit

Apa Jaminan Produk Ini Jadi ?

Kesan produk kimia yang murah memang ada yang cepat. Tak dinafikan. Tapi cepat juga toksik masuk dalam tubuh. Cepat rosak buah pinggang. Itu yang takut.

Dan kajian untuk buat produk semuajadi yang berkesan secepat produk perlukan komitmen dan modal yang besar.

Tapi, dengan prinsip ‘ In Harmony With Nature ‘, Shaklee sanggup habiskan RM1 bilion untuk ujian keberkesan dan keselamatan. Dan melabur lebih dari RM500 juta untuk saintis dan fasiliti kajian.

Jadi, dengan semua pelaburan ini, Shaklee jamin produk ini berfungsi.

cara memutihkan kulit

 

Bagaimana Cara Pengambilan Yang Berkesan ?

Cara pengambilan yang betul dan tips berkaitan cara putihkan kulit akan saya ajar selepas pembelian.

Adakah Set Ini Berkesan Untuk Jerawat Dan Jeragat ?

Ya. Set ini juga berfungsi  untuk hilangkan jerawat dan jeragat.  Kulit yang sihat akan bantu semua masalah muka untuk sembuh. Anda dah tak payah make up.

Adakah Ia Halal ?

Ia dijamin HALAL kerana ia mendapat kelulusan yang diiktiraf oleh JAKIM.

Ada Kesan Sampingan ?

Tidak ada kerana ia tidak mengadungi sebarang bahan kimia atau beracun.

Pembelian Online

Klik ‘BUY NOW’ untuk pembelian menggunakan kad kredit atau debit.

cara memutihkan kulit

Klik dan ikuti langkah- langkah yang diberikan.

Pertanyaan

Tempahan: Klik ‘ SET PUTIHKAN KULIT‘ atau hubungi 0193949873 (Ziela)

 

 

carian berkaitan: cara putihkan kulit, cara memutihkan kulit, cara mencerahkan kulit, produk putihkan kulit, produk memutihkan kulit, cara putihkan kulit hitam, cara memutihkan kulit wajah, cara memutihkan kulit tangan, cara cerahkan kulit muka yang gelap, cara cerahkan kulit tangan, cara putihkan kulit muka, cara putihkan kulit badan, vitamin c cerahkan kulit, vitamin c terbaik di malaysia, vitamin c paling berkesan, set kecantikan shaklee, produk kecantikan tanpa bahan kimia

 

 

Related Post

Comments 10

  1. Rina
    October 10, 2017

    Salam,

    Saya na tanya, apa beza antara vitamin c ini dengan yang lain di kedai ?

    1. October 10, 2017

      Waalaikumussalam,

      Ini ialah vitamin C pertama di dunia yang dicipta dengan teknonlogi ‘Sustained Released’. Perut manusia hanya boleh serap 100-200mg vitamin sahaja dalam masa 1 jam. Selebihnya akan dibuang. Jadi dengan teknonlogi ni, vitamin c akan dilepaskan 100mg setiap jam selama 5 jam. Jadi semuanya akan diserap. Puan boleh whatsapp saya ke 0193949873 untuk konsultasi lanjut.

  2. Puan Su
    October 10, 2017

    Boleh ke produk ni cerahkan semua bintik jeragat di muka ?

    1. October 10, 2017

      Boleh puan. Set akan baiki sel kulit rosak yang menyebabkan jeragat. Hubungi saya di 0193949873 untuk konsultansi jeragat.

  3. Pn Sha
    October 10, 2017

    Macam mana saya nak dapatkan produk ni ? Boleh whatsapp saya ke 0122958875. Terima kasih.

    1. October 10, 2017

      Salam Pn Sha,

      Puan bleh dapatkan produk dan cara makan yang berkesan dari saya. Saya whatsapp puan. Ini no saya 0193949873. Terima kasih banyak- banyak.

  4. Imah
    October 10, 2017

    Salam Kak,

    Saya memang risau nak cuba produk kat kedai jamu. Tapi lepas tengok video akak saya rasa yakin la. Saya nak cuba. Tolong email saya.

    1. October 10, 2017

      Waalaikumussalam,

      Akak sendiri dah guna 4 tahun. Setia tak tukar lain dah. Baik akak email.

  5. Aishah
    October 10, 2017

    Salam Puan,

    Saya tengok kawan- kawan saya pakai produk ni memang putih. Lepastu susah nak nampak dorang ada jerawat. Tapi takut nak beli. Saya dah whatsapp puan. Saya berminat.

    1. October 10, 2017

      Baik Aishah,

      Alhamdulillah. Macamtulah. Kalau produk berkualiti, selamat, insyaAllah dapat kesan yang nak. Tapi kalau beracun, cantik sekejap je. Lepas tu merana. Baik, akak reply.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: