cara menghilangkan parut jerawat cepat

Cara Nak Hilangkan Parut Jerawat Cepat Seawal 21 Hari Atau Kurang

Sebelum anda pilih mana- mana produk hilangkan parut jerawat, baca ini dulu,

Percaya atau tidak, tahun ini saja sudah 3 kali KKM kemaskini senarai produk kecantikan yang ada racun.

Bahana salah pilih, yang dah cantik jadi rosak. Yang dah rosak lagi parah.

Anda jangan terlalu senang terpedaya dengan produk yang janji kesan 3 hari.

Siasat dulu. Selamat ke ? Macamana produk tu ‘repair’ muka anda ?

Sebelum tu, saya bagi penerangan EKSPRESS dalam video ni :

 

Klik untuk dapatkan cara hilangkan parut dari pakar

Kesan Terlalu Cepat ! Awas, Mungkin Ada Racun

Hampir setiap hari bakal pelanggan saya mengadu muka mereka rosak sebab salah guna produk. Mula- mula katanya memang cerah, tegang dan glowing.

Tapi, lepas sebulan baru bala datang. Merah, pedih dan lagi teruk dari sebelum pakai. Memang menyesal tak sudah.

Sebab tulah kesan cepat belum tentu baik. Kita nak yang cepat tapi selamat kan ?

Antara racun yang dikesan oleh KKM dalam produk kecantikan yang popular adalah  merkuri, hydroquinone dan tetrinone.

Ada diantaranya yang diharamkan terus dan ada yang hanya boleh diberikan oleh doktor perubatan.

Cuma saya sedih, ramai pengguna yang dah guna bertahun barulah tahu rupanya ada bahan kimia. Dah banyak toksik masuk dalam tubuh.

Sebabtu saya memang tak berani guna jenama sebarangan. Lagilah brand baru yang macam cendawan tumbuh.

Mana taknya, bayar RM5,000 je dah boleh keluar jenama sendiri. Lagi teruk, owner pun tak faham pasal produk. Tahu buat duit je (Saya tak kata semua. Sebahagian saja)

produk hilangkan parut

 3 Cara Paling Berkesan Hilangkan Parut Dengan Selamat

Sepanjang 4 tahun membantu pelanggan atasi parut, ini ialah 3 cara yang paling berkesan:

1. Stabilkan Hormon Dulu

Anda kena stabilkan hormon dulu. Sebab tu kalau anda ke klinik, doktor pun akan sebut pasal hormon.

Sebab memang punca paling besar ialah hormon.

Mengikut laman web Wound Research, tahap hormon yang tak stabil akan mengganggu penghasilan kolagen.

Kolagen sangat- sangat penting tau untuk kulit yang lebih tegang, rata dan sihat.

Sumber: Wound Research

Selain itu, bila tak stabil, minyak dikeluarkan dengan banyak.Klik untuk menempah Set Parut Terbaik ini

 

2. Naikkan Antioksidan Untuk Luka & Lebam

Luka atau lebam ialah kesan dari saluran darah halus yang pecah. Darah yang keluar dari salur menyebabkan warna merah, biru, bengkak dan rasa sakit.

Menurut Dr Axe dalam website beliau, pengambilan antioksidan seperti vitamin C dan Biofalvonoid sangat membantu lebam untuk sembuh.

Bukan itu saja, antioksidan mencukupi juga akan bantu kulit jadi lebih cerah dan tegang.

Baca : Produk Atasi Parut Paling Berkesan

 

3. Ambil Protin Untuk Sel Kulit Baru

Sel- sel kulit muka anda bertukar setiap 10 hingga 30 hari. Maksudnya tiap- tiap bulan anda dapat kulit baru.

Tapi, kenapa parut tak hilang jugak ? Sebabnya, sel baru kita pun tak cukup sihat.

Fahamkan info ni..

Tubuh kita perlukan protin untuk hasilkan sel- sel baru yang sihat, kuat dan cantik.

Dan hakikatnya kualiti protin yang kita makan dari ikan, daging, telur adalah kurang berkhasiat. Sebab dah dimasak atau digoreng. Struktur protinnya sudah rosak.

Jadi, kalau nak sel kulit baru yang cantik, anda perlukan ambil protin tambahan.

Baca : Cara Kecilkan Pori Muka Dengan Mudah

 

set parut jerawat shaklee

 

Set Parut Jerawat, Chicken Pox, Cedera Yang Terbaik 2017

Di sini saya kongsikan beberapa produk yang terbukti berkesan pada pelanggan saya:

 

1) GLA Complex  – Penstabil Hormon & Vitamin E

GLA Complex ialah sejenis minyak Borage semulajadi yang popular untuk masalah hormon yang tak stabil.

Kalau anda pernah guna minyak EPO, GLA ni 3 kali ganda lagi bagus.

Sebabtu GLA ialah produk wajib untuk kulit.

Fungsi GLA Complex untuk masalah parut t:

  • Menstabilkan paras hormon.
  • Menghalang jerawat baru.
  • Mengawal penghasilan minyak.
  • Mengurangkan kesan sinar UV.
  • Mengandungi sedikit Vitamin E untuk memulihkan sel rosak akibat luka jerawat.

 

produk hilangkan parut

 

 

2) SR Vita C 500 Mg Penggalak Kolagen

Vitamin C ialah bahan asas bagi proses sisntesis (penghasilan) kolagen.

Dengan kata lain, untuk kembalikan permukaan kulit yang rata, anda perlukan vitamin C

Jadi apa beza SR VIta- C dengan vitamin C lain ?

SR Vita C 500 Mg ini dijamin mempunyai kadar serapan yang maksimum.

Maksudnya,

Dengan teknologi ‘Sustained Released’, setiap tablet SR Vita C akan kekal 5 jam di dalam badan.  100 mg vitamin C akan dilepaskan setiap jam sampai la habis.

Berbeza dengan jenama lain, hanya 10% diserap dalam sesuatu masa dan lebihnya akan terus dibuang. Tak ada makna walaupun10,000 Mg sekali pun.

Rugi tak ?

Fungsi SR Vita C untuk atasi parut jerawat :

  • Mencerahkan kulit merah dan lebam.
  • Mengecutkan parut jerawat dengan cepat.
  • Mencerahkan wajah dengan cepat.
  • Menguatkan tahap imun kulit melawan bakteria
  • Menlindungi kulit rosak dari sinar UV
  • Menegangkan dan menaikkan seri wajah.

Bonus: Saya akan ajar teknik pengambilan untuk kekalkan vitamin C 24 jam dalam tubuh. Istimewa pada pelanggan saya sahaja.

 

produk hilangkan parut

 

3) E.S.P Protien– Sumber Sel Baru Terbaik

Protin ESP memang terkenal di Malaysia. Ia adalah plant based protein pertama dicipta di dunia (70an).

Apa fungsi ESP untuk bina sel kulit baru ?

Mengikut pakar permakanan, tubuh kita memerlukan 20 jenis asid amino untuk menghasilkan  sel yang sihat. Dari 20, 11 jenis asid amino tersebut dihasilkan oleh badan kita sendiri.

Tetapi 9 asid amino lagi kita kena ambil dari makanan luar seperti daging, ayam, susu dan telur.

Habis tu macamana kita sebagai orang awam nak tahu makanan mana yang ada 9 jenis asid amino itu ? Mustahilkan.

Jadi sebab itulah anda kena ambil ESP, lengkap dengan 9 jenis asid amino yang badan perlu.

Antara fungsi ESP untuk atasi parut :

  • Menyembuhkan luka jerawat dengan cepat
  • Menghasilkan kulit baru yang sihat, segar dan cerah
  • Mengandungi isoflaven yang baik untuk hormon kulit
  • Mencerahkan kesan merah dan gelap pada parut jerawat

produk hilangkan parut

Testimoni Set Parut

set parut jerawat shaklee

Parut jerawat yang lebam hilang selepas menggunakan Set Parut Jerawat Shaklee. Parut susah nak sembuh bila kulit masih terlalu lembap. Bakteria banyak. Tapi bila amalkan set ini, kelembapan akan jadi normal. Barula mudah nak sembuh.

set parut jerawat shaklee

Puan Ummi yang berjaya memiliki kulit yang cerah dan bebas parut jerawat. Bila anda ambil produk betul dan cara yang betul insyaAllah anda dapat kesan yang anda nak.

cara menghilangkan parut jerawat cepat

Kulit Puan Nurul kembali cerah selepas amalkan Set Parut Jerawat ini. Bayangkan kulit anda kembali licin selepas amalkan set ni dengan konsistan.

Dijamin Selamat Ker ?

Setiap bahan dalam jenama ini ditapis untuk bebas dari 350 jenis bahan kimia yang didaftarkan didalam dunia. Standard keselamatan Shaklee bukan saja hebat tetapi terbaik dalam dunia.

Apa Jaminan Produk Ini Berkesan ?

Saya nak bongkar 1 rahsia. Sebenarnya ujian klinikal yang menguji keberkesan bukanlah syarat wajib bagi sesuatu produk itu diluluskan KKM.

Ujian wajib hanya perlu bebas bahan racun sahaja.

Tetapi Shaklee wajibkan ujian klinikal pada setiap formulanya. Malam ia diuji pada 2 kumpulan manusia untuk mengkaji tahap keberkesanannya.

Tidak ada syarikat lain yang sanggup melabur sehingga bilion ringgit untuk pastikan produknya berkesan.

Berapa Lama Kesannya ?

Kesan bagi setiap individu adalah berbeza. Mungkin masalah hormon anda tak terlalu kronik, jadi kesannya cepat.

Tetapi insyaAllah anda akan mula perasan kesan seawal 10 – 30 hari kerana sel baru mula tumbuh.

Kulit rasa lembut, dah tak terlalu berminyak. Parut mula pudar dan cerah.

 

Bagaimana Nak Dapatkanya ?

Saya adalah pengedar sah produk ini. Dan saya fokus pada masalah wajah sejak 4 tahun yang dulu. Parut, jerawat dan jeragat ialah kepakaran saya.

Komitna saya sangat tinggi. Saya belajar dari pakar nutrisi bertauliah, baca buku, hadiri kelas nutrisi, seminar dan buat kajian berdasarkan testimoni.

Malah saya sering diunding ke seminar berkaitan produk kecantikan untuk berkongsi ilmu dan pengalaman saya.

Bila anda hubungi saya, saya bukan sekadar menjual. Saya berikan konsultansi lengkap mengenai masalah parut anda. Sebab punca setiap pelanggan tak sama.

Komitmen saya ialah untuk anda dapat kulit yang cantik.

Pertanyaan

Pastikan anda hanya dapatkan Set Parut ini dari saya. Sebab saya akan berikan teknik pengambilan produk yang betul untuk kesan yang lagi cepat.

Hubungi 0193949873 atau klik saja butang ini

Belian Dengan Kad Kredit/Debit

Klik dan ikut arahan yang diberikan

 

Carian berkaitan: cara menghilangkan jerawatscar serumcara menghilangkan parut jerawatparut jerawathilangkan parut jerawatproduk hilangkan parut jerawatcara nak hilangkan parut jerawatcara hilangkan parut, krim hilangkan parut jerawathilangkan parut jerawat dengan cepatcara hilangkan parut jerawatproduk untuk menghilangkan parut jerawat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Post

Comments 10

  1. Sha
    February 6, 2017

    Salam Sis,

    Saya ada masalah parut jerawat yang teruk. Pernah kulit rosak cuba produk. Harap Sis sudi bantu saya. Saya nak cuba set ni.

    1. February 6, 2017

      Waalaikumusssalam Puan,

      Boleh. Puan Sha boleh whatapp ziela di no 0193949873. Ziela yakin boleh bantu.

  2. Ida
    June 13, 2017

    Macamana nak dapatkan produk ni ?

    1. June 13, 2017

      Puan boleh hubungi saya di 019-3949873. Saya akan bagi konsultansi penuh pada puan, termasuk masalah kecantikan yang lain.

  3. Pn Shidah
    June 13, 2017

    Saya pernah cuba set ni. Memang kesannya sangat best. Parut saya dah banyak yang hilang.

    1. June 13, 2017

      Alhamdulillah. Semua yang cuba bagi feedback yang sangat- sangat. Moga akak cepat- cepat ploles ya 🙂

  4. Farah
    June 13, 2017

    Muka saya dulu banyak parut berlubang2. Bila dah guna set parut jerawat ni. Alhamdulillah. Sangat2 berkesan. Parut berlubang2 dah kurang dn hampir tiada.

    1. June 13, 2017

      Terima kasih atas feedback Farah.

  5. Asyraf
    August 8, 2017

    Lelaki boleh pakai jugak ke?

    1. August 10, 2017

      Boleh tuan. Sila whatsapp ke 0193949873. Terima kasih.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: