cara mulakan bisnes shaklee

Cara Mula Bisnes Shaklee Dengan Betul : Sertai Kumpulan ULTIMATE Sekarang !

Anda terfikir nak cuba bisnes Shaklee ? Pastikan anda join kumpulan yang betul. Kumpulan yang boleh bantu melonjakkan bisnes anda dengan ekspress. Ini adalah cara mula bisnes Shaklee yang terbaik.

Mulakan dengan cara yang betul supaya anda tidak buang banyak masa.

Tengok video ni untuk penerangan ringkas tentang bisnes Shaklee:

 

 

mulakan bisne shaklee

Selepas kiri saya adalah bekas Jurutera dan sebelah kanan saya pula adalah suri rumah. Mereka memilih untuk mulakan bisnes Shaklee dengan kumpulan yang boleh bantu mereka.

 

Apa Kelebihan Kumpulan ULTIMATE Pada Bisnes Shaklee Anda ?

Anda mungkin dah pernah berniaga sebelum ni. Anda gagal dan anda nak cuba lagi. Gagal sekali tak bermakna anda gagal selama- lamanya.

Ramai yang gagal sebab tak serius dan tak dapat bimbingan yang berterusan. Semangat ada tapi macam meraba dalam gelap. Yang pernah pergi ke seminar bisnes pun ramai yang rasa susah nak buat.

Masa seminar nampak macam mudah je kan? Tapi hakikatnya tak sesenang tu. Di sinilah datangnya fungsi mentor. Saya adalah mentor bisnes yang akan bimbing anda langkah demi langkah sampai berjaya.

Yang penting anda tak putus asa. Sebab dalam Shaklee kita tak perlu modal besar. Cukup dengan ilmu dan usaha yang berterusan.

Jadi dalam ULTIMATE, saya ajar cara mula bisnes Shaklee dengan teknik yang betul. Antara kelebihan besar jika anda ‘join’ ULTIMATE:

cara nak mulakan bisnes shaklee

Antara kelas yang saya adakan. Ini ialah kelas ‘Be A Leader’.

1) Kami Pakar Dalam Ilmu Produk

Anda sendiri mungkin pernah jumpa ramai pengedar Shaklee yang tak pandai nak bagi penerangan. Tak boleh jawab soalan tentang masalah kesihatan anda.

Betul, ramai pengedar yang tak serius pasal produk. Berbeza dengan saya, saya menjadi rujukan pada semua organisasi Shaklee di bawah saya.

Malah pengedar yang diluar kumpulan saya pun minta saya ajar mereka. Sebab saya memang selalu rujuk pakar nutrisi Shaklee.

Antara ilmu produk yang saya ajar dalam kumpulan ULTIMATE ialah:

  • Cara pemilihan produk Shaklee
  • Punca sebenar masalah kesihatan/ kecantikan
  • Cara setiap produk itu berfungsi
  • Teknik facial dan demo produk
  • Teknik pengambilan berkesan
  • Cara monitor pelanggan
  • Perkongsian ilmu produk yang berterusan

Jadi, kalau anda nak kumpulan yang pakar dalam produk Shaklee, join ULTIMATE.

cara nak mulakan bisnes shaklee

Personal coaching dengan usahawan yang komited untuk berjaya.

 

2) Kami Pakar Dalam Teknik ‘Close Sales’

Pelanggan tak jadi beli bukan sebab harga produk Shaklee yang mencecah ratusan ringgit. Tetapi sebab anda tidak guna cara ‘close sales’ yang betul.

Kalau harga adalah sebab utama pelanggan tak beli, mesti McDonald, Pizza Hut, Burger King pasti akan tutup. Sebab pembeli boleh dapat harga yang jauh lebih murah di gerai tepi jalan atau di pasar malam.

Jadi untuk ‘close sales’ anda perlukan teknik yang betul. Antara tips yang Ziela akan ajar ialah:

  • Cara mengenali pelanggan
  • Teknik bina repo kurang dari 90 saat
  • Pantang larang dalam urusan jual beli
  • Cara selamatkan proses jual beli yang hampir gagal
  • Skrip jual beli yang terbukti berkesan

Dah la jenuh posting hari- hari, pelanggan yang datang pula tak dapat ‘close’.

Jadi sebabtu anda kena join bisnes Shaklee dengan kumpulan ULTIMATE.

cara nak mulakan bisnes shaklee

Anak bukan penghalang kita berjaya. Tetapi anak adalah sumber kekuatan kita.

 

3) Cara Bina Kumpulan Bisnes

Dalam bisnes Shaklee kita bukan hanya menjual. Kita bukan kedai runcit atau pasaraya.

Kita nak ada kumpulan bisnes yang kukuh dan sistematik. Saya ajar anda buka cawangan bisnes Shaklee ke seluruh Malaysia.

Tanpa modal tau. Nak tak? Sebab itu saya ajar anda bina organisasi bisnes yang berkembang dengan sendiri. Jadi anda tak menjual sorang- sorang.

Pendapatan anda akan disokong oleh jualan kumpulan yang aktif. Anda akan di ajar cara bagaimana melahirkan pengedar aktif dibawah anda, cara memotivasikan kumpulan, cara atasi masalah jualan kumpulan dan banyak lagi kemahiran ‘Leadership’ yang lain.

cara nak mulakan bisnes shaklee

Ini ialah pakar nutrisi daripada Shaklee yang selalu menjadi sumber rujukan saya.

 

4) Latihan Berterusan

Kumpulan ULTIMATE sangat aktif dalam memberikan latihan bisnes yang anda perlu untuk berjaya. Latihan yang saya sediakan adalah melalui cara berikut :

  • Group Whatsapp
  • Facebook Live Streaming
  • One to one personal coaching
  • Group coaching
  • Kelas berjadual

Dan saya boleh tengok siapa yang serius belajar dan buat, pendapatan mereka akan naik dengan cepat.

cara nak mulakan bisnes shaklee

Saya dan suami memang sangat komited untuk pastikan anda berjaya.

5) Tidak Putus Asa

Selagi anda ada kemahuan insyaAllah saya akan terus bimbing anda. Proses kejayaan semestinya bukan mudah tetapi dengan kesabaran, ilmu dan bimbingan berterusan, insyaAllah anda akan berjaya.

Sebab, kejayaan dalam bisnes Shaklee tak diukur pada kelayakan akedemik, pengalaman berniaga atau taraf ekonomi. Semua orang ada peluang yang sama dalam bisnes Shaklee.

 

cara mulakan bisnes shaklee

Pertanyaan

Sila whatsapp ‘MULA BISNES SHAKLEE‘ ke nombor 0193949873. Atau boleh terus klik https://tinyurl.com/ktu8nbm untuk ke whatsapp saya dengan lebih cepat.

Terima kasih !

 

 

Carian berkaitan:

  • bisnes shaklee
  • review bisnes shaklee
  • kelebihan bisnes shaklee
  • keistimewaan bisnes shaklee
  • kumpulan bisne shaklee
  • leader bisnes shaklee
  • kumpulan bisnes shaklee terbaik

Related Post

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: