ejen bisnes shaklee

Cara Mula & Besarkan Bisnes Part-Time | Cuba Bisnes Shaklee Sekarang !

Pernah tak puan rasa nak ada duit dan bebas berkerja ? Mungkin bebas untuk berkerja dari rumah. Tak perlu berjauhan dengan suami atau anak.

Kalau ya, teruskan membaca…….

ejen bisnes shaklee

Saya akan berikan panduan macamana puan boleh buat duit dari rumah atau secara ‘Part-time’ hanya dengan menjadi Pengedar Shaklee Profesional di bawah kumpulan saya.

Dan…. Saya akan tunjukkan cara sebenar bagaimana nak mulakan, jalankan dan besarkan income dari bisnes Shaklee ini.

Jadi, saya tanya puan sekali lagi…

Puan rasa sepatutnya ‘Takdir’ hidup puan lebih baik dari sekarang ?

Adakah puan sedang mencari bisnes ‘Part Time’ untuk selamatkan ekonomi famili ?

Puan puas bila boleh bantu kawan- kawan sihat dan cantik ?

Puan nak jadi bos sendiri dengan masa kerja yang flexible ?

Puan nak bisnes yang senang diurus walaupun puan dimana- mana ?

Puan suka percutian bertaraf 6 bintang ke seluruh dunia ?

Adakah jawapan puan YA ?

Jadi… Tahniah ! Puan sedang baca satu peluang bisnes yang tepat untuk puan. Baca lagi !

Kelebihan Bisnes Networking Shaklee

cara buat bisnes shaklee

Jutawan terkenal dunia, Robert Kyosaki menyebut dengan kerap bahawa, bisnes networkmarketing  ialah bisnes terbaik pada abad ke 21.

Dan… Bisnes shaklee ialah bisnes networkmarketing yang pertama di dunia sejak 1956.

Maksudnya ialah zaman informasi macam sekarang. Sebab, tak kira la puan ada keturunan, pengalaman berniaga atau tak, dengan Shaklee peluang kejayaan puan adalah sama. Sebab semuanya diajar sampai pandai.

Sebabnya, bisnes Shaklee ada banyak kelebihan untuk anda yang baru nak mula bisnes.

✔ MODAL PERMULAAN YANG SANGAT RENDAH ( SHAKLEE HANYA RM 79.50 SAJA)

✔ BOLEH DI BUAT SECARA PART-TIME.

 PRODUK YANG 99% BERKESAN DAN POPULAR

✔ BISNES DIHUJUNG JARI ( HP ATAU LAPTOP)

✔ MASA BISNES YANG FLEXIBLE.

✔ DI AJAR DARI TIDAK PANDAI KEPADA PANDAI.

✔ BUAT LEBIH DAPAT LEBIH.

✔ BUKA CAWANGAN SELURUH NEGARA TANPA MODAL.

✔ TIRU SAJA TEKNIK BISNES YANG SUDAH DIBUKTIKAN BERJAYA.

✔ SISTEM BISNES WIN-WIN SITUATION (LEADER TERPAKSA BANTU ANDA BERJAYA)

Jika ini ciri- ciri bisnes yang puan cari, puan mesti buat tindakan yang cepat. Sertai bisnes Shaklee bersama saya sekarang. Dengan teknik berkesan, saya akan bimbing puan untuk puan dapat income yang puan nak.

Puan Nak Income Rm 500 ? Rm 2,000 ? Atau Rm 15,000 ? Atau Lebih ? Puan Tentukan ! 

bisnes shaklee

Sekejap lagi saya akan ceritakan bagaimana bisnes Shaklee telah bantu saya miliki pendapatan 5 angka dengan hanya bermula dari rumah.

Sekarang, rangkaian saya ada di seluruh negara termasuk Sabah dan Serawak. Iya. Sudah hampir mencecah 700 orang.

Bagaimana sekarang, saya ada masa yang kualiti dengan suami dan anak- anak di rumah. Masa kami suami isteri bebas sebab kami berdua berbisnes dengan Shaklee.

5 Cara Berjaya Dengan Shaklee

teknik buat bisnes shaklee

Mungkin puan ada kawan atau pernah dengar kawan- kawan buat Shaklee. Kan ?

Jangan bimbang. Sebab ada lebih kurang 5-6 ribu saja usahawan Shaklee yang aktif di Malaysia. Puan bayangkan masih ada lagi 28 juta rakyat Malaysia bakal jadi pelanggan puan.

Jadi, dengan 6 teknik mudah dan bimbingan dari saya, puan juga boleh dapat pendapatan yang puan nak dengan lebih cepat.

Hanya ikut program yang saya jalankan, insyaAllah kejayaan itu milik puan.

1. Shaklee Developement Plan

Nak mula dari mana ? Apa nak kena buat dulu ?

Ini masalah biasa pengedar baru.

Tapi, kalau puan sertai saya, saya ada silibus dan check list tentang apa yang puan kena buat dari mula sampai puan sampai ke peringkat tertinggi dalam Shaklee.

Dah ada ‘Peta’ untuk puan buat duit. Jadi ‘follow’ saja resepi kejayaan yang dah dibuktikan.

2.Jatuh Cinta

Cuba produk dan puan akan rasa kehebatannya. Dan saya percaya mungkin puan dah pun cuba mana-mana produk Shaklee. Dah rasa pun kesannya yang best.

Tapi tak tahu macamana nak mula berniaga. Mungkin tak ada cikgu yang nak ajar. Tak apa, itu bukan masalah besar.

Puan join saya dan saya akan ajar macamana nak buat duit.

3. Positioning a.k.a Marketing

Percayalah, ramai yang nak cuba produk Shaklee. Tapi, kawan- kawan puan tak akan tahu puan dah jadi pengedar kecuali puan beritahu mereka.

Saya ada berpuluh- puluh cara untuk popularkan puan sebagai pengedar Shaklee dengan cepat. Ini akan di ajar satu per satu mengikut kesesuaian puan.

4. Ilmu Produk

Produk Shaklee ni berkesan dan selamat untuk semua masalah kesihatan. Sebab tu ramai doktor yang jadi pengedar Shaklee.

Untuk pandai tentang cara pilih dan cara pengambilan produk, Shaklee sediakan banyak kelas Nutrisi percuma yang puan boleh join.

Pakar nutrisi sendiri akan ajar teknik yang betul untuk selesaikan masalah kesihatan dan kecantikan dengan produk- produk Shaklee.

Selain itu, saya juga akan ajar puan face-to- face ataupun secara whatsapp. Saya ada group support 24 jam untuk bantu usahawan baru untuk pandai lebih cepat.

5. Close Sale

Lepas kawan- kawan tahu kita pengedar Shaklee. Mereka akan tanya tentang masalah mereka.

Jadi, penting untuk puan tahu teknik close sale. Ada banyak teknik untuk jayakan jualan. Tekniknya pun senang- senang aje.

Di bawah saya, puan akan diajar teknik- teknik close sale yang berkesan. Teknik- teknik ni juga digunakan oleh ramai peniaga yang dah berjaya.

Sebab, saya belajar dari mereka yang berjaya.

6. Servis

Konsep nya mudah. Kalau kita tak servis kastemer kita, orang lain akan servis kan.

Jadi, servis ialah cara untuk kekalkan jualan yang konsisten setiap bulan. Kita boleh bersosial di online atau bertegur di luar. Sekadar bertanya khabar pun dah dikira servis. Mudah kan ?

Proses ni sangat mudah kalau puan faham cara- caranya. Semua akan saya ajar.

 

Siapa Yang Dah Berjaya Dengan Shaklee ?

Jawapan saya sangat ramai.

Saya berikan beberapa icon pengedar Shaklee yang sudah berjaya.

Tuan Haji Roslan Ghazali

cara berjaya dengan shaklee

Sudah bershaklee lebih dari 26 tahun. Memiliki lebih dari 76 jutawan di bawah rangkaian beliau. Berpendidikan dari Australia dan merupakan usahawan Shaklee melayu yang paling berpengaruh di Malaysia.

Puan Norita (Kak N)

bisnes online mudah

Bekas guru yang sangat berjaya dalam bisnes Shaklee. Suami beliau adalah bekas Manager di Petronas Miri. Kini kedua- duanya miliki kebebasan wang dan masa.

Puan Norazlina Noh & Zainul Anuar

cara buat bisnes shaklee

Pasangan bekas jurutera Petronas memilih untuk aktif bershaklee untuk miliki kebebasan masa dengan anak- anak beliau.

Cuba puan fikirkan, mereka ini tidak ada beza dengan puan. Ada anak dan kerjaya yang sangat sibuk dahulu.

Tapi mereka pilih untuk serius dan buat secara part time. Sampaila mereka sampai ke satu tahap yang mereka mampu ‘buang bos mereka’.


Robert Kyosaki sekali lagi menyebut, “Sebenarnya ekonomi bukan lah masalah sebenar, masalah sebenar ialah kita tidak bertindak “.


bisnes shaklee

Sesi Group Coaching oleh saya di Pasir Putih

kelas shaklee

One to one coaching oleh saya bersama usahawan Shaklee

Apa Langkah Pertama Jika Berminat ?

Puan perlu hubungi Ziela sekarang untuk mendaftar sebagai ahli serendah Rm 79.60 sahaja. Selepas itu, ziela akan ajar kan cara bina income dengan mudah. InsyaAllah.

Whatsapp ‘Bisnes Shaklee‘ ke 0193949873 sekarang.

Wallahualam

Norfaziela Mohd Noor – Coach Shaklee Ampang

Related Post

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: