cara menghilangkan jerawat untuk wanita sibuk

Cara Mudah Hilangkan Jerawat Bagi Wanita Yang Sibuk Bekerja

Oleh Norfaziela Mohd Noor

cara menghilangkan jerawat untuk wanita sibuk

” Saya tak ada masa la nak cuci muka. Jadual saya ketat. Saya tak sempat nak fikir tentang masalah wajah saya yang berjerawat. Tetapi hakikatnyajerawat ni mengggangu penampilan saya.”

Jangan begitu puan. Keadaan wajah atau kulit mesti dijaga. Biar sesibuk mana pun anda, mesti anda nakkan kulit yang lembut dan licin. Inikan lagi kulit yang bebas jerawat dan licin akan tambahkan keyakinan diri.

Jika wajah berjerawat, anda mesti cari cara mudah hilangkan jerawat itu.

Untuk golongan wanita yang sibuk bekerja dan kurang masa untuk menguruskan kulit berjerawat, saya ada caranya.

Tricknya mudah, mesti tahu apa vitamin yang boleh dengan mudah hilangkan jerawat secara aktif disamping menghalang kulit daripada semakin tua akibat penat bekerja. Kan bonus tu 🙂

Saya berani berkongsi trick ini kerana saya sendiri sangat sibuk dan tak cukup masa. paling menarik, saya jarang menggunakan pencuci muka. Ini kesan dari pengambilan vitamin yang saya ambil.

Jadi untuk anda yang sibuk bekerja, saya cadangkan pengambilan GLA Complex dan Vitamin C semestinya daripada Shaklee.

Jika anda jarang mencuci muka, GLA Complex akan membantu untuk mencuci sebum daripada minyak yang berlebihan. Jika minyak banyak terkumpul, ia akan menyumbat liang pori- pori. Bakteria akan membiak dan ia akan membengkak dan menghasilkan jerawat.

Kalau jerawat anda sedang merebak ke bahagian wajah yang lain, anda wajib baca artikal ini pula Garlic Nyah Nakteria Jerawat

Selain itu, GLA Complex juga akan mengatasi punca utama jerawat iaitu masalah hormon yang tidak stabil. Ini ialah cara menghilangkan jerawat yang paling tidak diketahui umum. Sebab itulah jerawat tak hilang- hilang. Kan saya dah bagitahu rahsia penting 🙂

Kemudian anda ambil GLA Complex bersama Vitamin C Shaklee. Vitamin C akan mengecutkan jerawat dengan pantas. Paling awal ialah dalam tempoh 10 hari pengambilan. Berapa biji dan sekerap mana nak ambil akan saya terangkan kemudian.

Vitamin C Shaklee juga akan memudarkan jerawat, menghilangkan merah dan memulihkan parut jerawat.

Ia juga akan meningkatkan kadar pemulihan kulit. Kulit akan menjadi cerah dan tegang.

Anda mungkin meminati: Kecutkan Jerawat Pantas: Cara Hilangkan Jerawat Seawal 2 Minggu

Tips Supaya Tak Lupa

Senang aje. Bawa 2 botol vitamin ni ke office dan letak depan komputer macamni. InsyaAllah tak akan lupa dah nak makan.

cara menghilangkan jerawat untuk wanita sibuk

Maaflah meja agak kelam kabut. Maklumlah orang sibuk kan :).

Testimoni

Berikut adalah contoh testimoni GLA Complex dan Vitamin C:

cara menghilangkan jerawat untuk wanita sibuk

cara menghilangkan jerawat untuk wanita sibuk

Kesimpulan

Jadi menghilangkan jerawat boleh dibuat dengan ringkas kalau betul produk dan tekniknya. Istimewanya kalau anda mendapatkan produk ini daripada saya, saya akan berikan teknik pengambilan Set Jerawat ini yang sebenar.

Ramai yang membeli dengan adik, jiran, kawan sepejabat yang sebenarnya tak cukup ilmu untuk ajar dan monitor anda menghilangkan jerawat. Oleh itu, saya pastikan pulangan yang setimpal malah melebihi wang yang anda bayar.

Untuk mendapatkan produk ajaib ini, anda hanya perlu hubungi saya di 019 3949873. Anda juga boleh menghantar snapshot wajah anda untuk saya beri pandangan.

Sekian,

Norfaziela Mohd Noor

Pakar Kecantikan Produk Shaklee

Related Post

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: