Konsultansi segera sila hubungi

set kurus shaklee

Cara Kuruskan Badan Cepat Dengan Weight Loss Mini Pack

” Stress dengan bentuk badan ?

Selalu kena ejek gemuk oleh keluarga. Terkilan dengan kawan- kawan asyik perli saiz baju.

Atau berat badan tak turun- turun lepas bersalin”

set kurus shaklee

Nak kurus cepat tapi tak mahu jejas kesihatan. Nak kurus yang boleh maintain sampai bile- bile. Tak nak la lepas stop, berat naik balik.

Ziela boleh tolong puan kurus cepat tapi dengan cara selamat. Nak tak ?

Guna produk yang memang bagus sambil tak bimbang pasal kesihatan.

Set ni dah kuruskan lebih dari 2,000 orang. Jadi, tak payah bimbang tak jadi.

Kelebihan Weight Loss Mini Pack

Kelebihannya memang banyak tapi biar lah Ziela ringkaskan :

✔ Beri bentuk badan lansing dengan cepat & selamat.

✔ Kurus dengan kos yang rendah tapi sesangat berbaloi.

✔ Set Kurus Baget ni kuruskan lemak dan bukan otot.

✔ Naikkan dan imbangkan metabolisma untuk kurus dengan semulajadi

✔ Atasi masalah mengah dan semput orang gemuk

✔ Tak ada berak atau buang air yang boleh kacau hidup.

✔ Ada Option untuk skip makan atau puasa ( Ziela akan bagi teknik nya)

Lepas tu, jom tengok video Ziela ni:

Kesan  Pengambilan Weight Loss Mini Pack

Ziela akan ajar teknik pengambilan yang betul. Jadi, kesan set ini akan jadi maximum.

Ziela juga akan bagi tips macamana nak cepat lagi kurus.

✌ BOLEH BERFESYEN TANPA MASALAH SENDAT- SENDAT

✌ KEMBALI CANTIK TIADA SIAPA DAH YANG AKAN PERLI.

KEYAKINAN DIRI AKAN BERTAMBAH

✌ TAHAP KOLESTEROL JAHAT AKAN TURUN

LEBIH CERGAS DAN LINCAH

✌ BEBAS DARI STRESS KEGEMUKAN

Produk Weight Loss Mini Pack

Weight Loss Mini Pack ni ada 3 produk penting. Ziela cadang jangan pecahkan sebab setiapnya ada fungsi masing- masing.

[Alfalfa Complex]

Fungsinya macam pencuci toksin dalam tubuh.

Alfalfa Complex bertindak aktif sebagai ejen DETOKSIFIKASI dengan kesan berikut:

✔ BUANG TOKSIK DALAM TUBUH

✔ BUANG AIR BERLEBIHAN (GEMUK AIR)

✔ KEMPISKAN PERUT

✔ TAMBAHKAN PENYERAPAN VITAMIN KURUS (LECITHIN)

✔ TURUNKAN KOLESTEROL JAHAT

✔ KAWAL TAHAP GULA PENGHIDAP DIABETIS

Bentuk dan rupa : Alfalfa Complex ialah dalam bentuk tablet berwarna kelabu. Tiada perisan dan mudah ditelan.

[Lecithin Complex]

PECAHKAN LEMAK BAWAH KULIT

NAIKKAN METABOLISMA TUBUH

✔ MENAMBAHKAN KEGERCASAN OTAK

✔ MENGURANGKAN RISIKO STROK

Jadi, dengan kata lain, Lecithin ialah PEMECAH LEMAK yang efisien.

Bentuk dan rupanya : Lecithin ialah dalam bentuk softgel. Tiada perisa dan juga mudah ditelan.

[Cinch Shake]

Cinch Shake ada dalam 3 perisa iaitu Vanilla, Cafe Latte & Coklat.

Cinch Shake ni penting sebab ia ada Lucine. Lucine la berfungsi untuk bakar lemak dan bukan otot. Puan mesti kekalkan otot untuk kekalkan pembakaran lemak semulajadi.

Bila kurang otot itula sebabnya jadi gemuk cepat.

Fungsi lain Cinch Shake:

✔ Cukup zat spt karbohidrat dan fiber untuk rasa kenyang dan bertenaga

✔ Rasa kenyang beberapa jam tapi kurang kalori

Testimoni

cara kuruskan badan cepat dengan set kurus shaklee

Ini kawan Ziela dari Klang. Dalam masa 2 bulan saja beliau kembali kurus macam muda-muda dulu. Hasil dari konsultansi dan Weight Loss Mini Pack ini. Dah tak stress nak cari baju.

set kurus shaklee

set kurus shaklee

Pertanyaan/ Order

Ziela bukan jual saja. Tapi Ziela ajar semua cara-caranya.

Jadi, kalau puan minat, sila

Whatsapp ‘ Weight Loss‘ ke 0193949873

Atau

PM ‘Weight Loss‘ ke inbox FB Ziela di link ini http://m.facebook.com/messages/thread/1497244453820324

-Wallahualam-

Related Post

Comments 7

  1. Shariza
    March 7, 2015

    Salam Pn Ziela,

    Betul kata puan. Saya pernah berjaya kurus tapi lepas bhenti saya gemuk mendadak. Saya takut nak makan lama2 produk tu takut jejas kesihatan. Saya jadi cepat semput. Harap pn boleh bantu saya sebab saya nak sangat-sangat kurus. Tapi taknak jejas kesihatan. Saya bimbang jangka masa panjang nanti sakit. Skali lagi harap pn ziela boleh bantu saya. tq

    1. March 24, 2015

      W,salam Pn Shariza,
      Itulah sebab pentingnya pilih set kurus yang natural. Kita nak kurus tapi nak sihat kan? Bukan nak kurus tapi semput. Selain menguruskan badan, set ni akan turunkah kolesterol, sihatkan jantung, keluarkan toksin, cantikkan kulit. Semua kesanni berlaku seawal pengambilan Alfalfa dengan fungsi DETOK. Puan boleh terus whatsapp ziela di 0193949873. Kita samsung chit chat kat whatsapp lagi best.
      Wallahualam

  2. Wanie
    March 7, 2015

    Assalamualaikum,

    Nak tanya. Saya baru lepas bersalin. So, saya tgh menyusu. Sesuai tak produk ni sebab saya tengok banyak testimoni berjaya kurus. Rasa nak cuba sangat-sangat. Pls respond.

    1. March 24, 2015

      Waalaikumussalam Sis Wanie,
      Tq tq tq seba mengomen kat sini. Kalau Sis baru lepas bersalin, kombinasi kurusnya berbeza sikit. kalau anak kuning saya akan gantukan Alfalfa dengan vitamin lain. Saya tahu setiap kombinasi paling BERKESAN untuk setiap keadaan. Sis whatsapp saya di 0193949873. InsyaAllah Sis akan slim melim macam muda-muda dulu .hehe

  3. Sue Mawar Merah
    March 7, 2015

    Sue cuma nak share testimoni. Lepas makan produkni 2 minggu kawan-kawan Sue tegur Sue makin lansing. Sue pun cuba baju baju lama. Heheh muat dah rupanya. Bukan tu saja, Dulu slalu mengatuk dan sakit badan. Sekarang bangun pagi sedap betul rasa tubuh. So, Sue memang puas hatila dengan kesannya.

  4. Puan Su
    March 7, 2015

    Macamana saya nak dapatkan produk ni ? Cara makan pula macamana ? Lepas pembelian kalau saya nak tanya apa2 mcmana ?

    1. March 24, 2015

      Puan Su,

      Boleh dapatkan dengan saya + konsultansi skali. Saya akan beri pn cara makan yang paling berkesan. Lepas pembelian saya akan terus pantau kesan. Kita akan terus berkawan and stay connected. Whatsapp saya ke 0193949874. Wsslm.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: