Konsultansi segera sila hubungi

3 Cara Kempiskan Perut Buncit Paling Menjadi – Terbukti !

Yang paling buat kita tak selesa ialah bila kawan – kawan asyik tengok perut kita. Nak tegur mengandung ke kita buncit. Kita boleh jadi rendah diri. Mula lah beli bengkung la dan krim- krim panas yang kononnya boleh kempiskan perut buncit.

 

Nak tahu kenapa krim- krim semua ni tak berkesan ? Anda kena baca sampai habis.

Apakah Punca Perut Buncit ?

perut buncit shaklee

Ada 2 punca utama perut buncit yang anda mesti faham kalau anda betul- betul nak dapat perut yang lansing. 2 punca ini jugalah yang akan bantu anda pilih produk kempiskan perut yang tepat dan berkesan.

1. Tahap Pencernaan Yang Lemah

Mengikut Dr Webster, perut bertugas untuk menyerap zat dari makanan, menyingkirkan sisa dan membuang toksik melalui dubur.

Jadi, bila tahap pencernaan tidak pada tahap terbaik, maka antara kesan sampingannya ialah perut buncit dan gemuk.

Bila makanan tak dapat dipecahkan dengan baik. Penyerapan menjadi sangat rendah. Lapisan perut akan membentuk kerak yang tak dapat diproses oleh perut yang tidak cergas.

Jadi, kerak yang semakin tebal akan buatkan perut anda semakin buncit.

2. Metabolisma Yang Rendah

Metabolisma ialah proses menukar makanan kepada tenaga. Bila usia kita semakin meningkat, metabolisma kita semakin turun. Sebab itulah, walaupun makan sikit perut tetap buncit. Susah pulak tu nak kempis.

Jadi, makanan yang tidak ditukar menjadi tenaga akan disimpan sebagai lemak. Lemak- lemak ini akan lebih tertumpu ke bahagian perut, pinggang dan peha. Perut pun nampak buncit.

Puncanya, metabolisma kita yang rendah.

Baca 5 Punca Perut Buncit Yang Popular Di Malaysia 

Kempiskan Perut Buncit Dengan Set Kempis Perut Shaklee

Set Kempis Perut bertindak untuk atasi masalah pencernaan dan metabolisma. Ramai yang mula merasa kesannya selawal 2 minggu. Ada yang dah mula boleh pakai seluar lama. Almaklum, buncit dah kurang.

Jom ! Saya ceritakan satu – satu.

 

Herb- Lax – Detox Usus Selamat

perut buncit shaklee

Tablet yang diperbuat 9 jenis herba selamat untuk membersih usus dengan lembut.

Herb- Lax akan membantu mengempiskan perut buncit dengan meningkatkan proses pencernaan ke tahap yang terbaik.

Herb- Lax juga akan mencuci kerak- kerak pada lapisan kolon supaya zat- zat yang baik dapat diserap. Ia juga akan membuang toksik dan sisa lain seperti lemak yang menyebabkan perut buncit.

Kesan Pengambilan Herb – Lax :

  • Perut kempis dengan cepat.
  • Masalah sembelit selesai.
  • Masalah perut tak lawas hilang.
  • Kulit lebih cantik kerana toksin dibuang dari perut.
  • Mengurangkan migrain.

Bentuk & Rasa Herb- Lax :

Herb – Lax adalah dalam bentut tablet. Berbau seperti peppermint. Tiada rasa dan mudah ditelan.

 

Omega Guard – Optimumkan Metabolisma

set kurus kempiskan perut shaklee

Omega oh Omega !

Produk yang sangat popular untuk kuruskan badan. Yang paling menarik, selepas anda ambil Omega Guard, kesan paling awal bagi ramai pengguna ialah mereka rasa pinggang mereka mengecil.

Sebab itu saya wajibkan anda untuk ukur dulu saiz pinggang sebelum mulakan Set Kempis Perut ini.

Tugas utama Omega Guard ialah membakar lemak tersimpan di perut. Caranya dengan menaikkan metabolisma tubuh.

Jadi, lebih banyak lemak tersimpan akan diuraikan menjadi tenaga. Selebihnya akan keluar melalui najis.

Dalam proses mengempiskan perut, Omega Guard juga akan mengaktifkan hormon untuk membakar lemak lebih lama dari kebiasaan.

shaklee kempis perut buncit

Ini diantara testimoni pengambilan Omega Guard untuk mengempiskan perut.

Alfalfa Complex – Alkalikan Perut

cara mengempiskan perut

Alfalfa sangat terkenal untuk mengalkalikan keasidam dalam perut. Perut yang terlalu berasid menyebabkan pencernaan yang tidak efektif.

Makan susah untuk dihadam. Jadi Alfalfa Complex akan membantu mengempiskan perut menggunaka zat galian yang tidak ada dalam produk lain di pasaran.

Pertanyaan/ Order

Ccepat tempah sekarang !

Set Kempis Perut ini telah dibuktikan dengan banyak testimoni di pasaran. Setiap pembelian akan disetakan dengan teknik pengambilan berkesan yang tiada pada pengedar lain.

Whatsapp ‘ KEMPIS‘ ke 0193949873 (Puan Norfaziela)

BACA >>> CARA CEPAT KURUS DENGAN SET KURUS SHAKLEE – XXL PADA S <<<

Carian Berkaitan :

  • cara kempis perut
  • perut buncit
  • cara kempiskan perut buncit
  • cara kuruskan perut

 

 

 

Related Post

Comments 2

  1. April 7, 2016

    wah, best ni…sy pun tgh nak buat detox parasit ni…

    1. April 7, 2016

      Jom ! Jom ! Syireen detoks berjemaah 🙂

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: