Cara Cepat Hilangkan Jeragat Dengan Mini Pack Jeragat – 100% Dijamin

Dengan formula jeragat terbaru ni, anda dah tak perlu rosakkan muka dengan produk kimia, ditipu dengan rawatan ribuan ringgit dan putus asa asyik kena tukar produk.

Pegang kemas-kemas pesan saya. Jeragat anda akan hilang dengan cara selamat.

Saya dah buktikan pada semua yang datang pada saya.

Tapi sebelum tu, saya nak anda tengok video jeragat ni.

Anda akan faham kenapa jeragat anda masih tak hilang. Klik sekarang.

Disclaimer: Kandungan dalam laman ini TIDAK bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan doktor anda atau rawatan. Jangan sekali-kali mengabaikan nasihat doktor anda, atau kelewatan dalam mencari rawatan. Kesan produk pada setiap individu adalah berbeza.

Klik untuk konsultansi jeragat dari pakar

cara cepat menghilangkan jeragat

Elak Produk Sebarangan. Sebabnya…

cara cepat menghilangkan jeragat

Bekas salah guna produk beracun. Puan Nas Ibrahim (Guru) dulunya ada jeragat macam ketuat kini kelihatan muda dan cantik walaupun umur beliau 49 tahun. Beliau setia dengan set ini.

Bila pelanggan datang saya akan tanya. “Kenapa muka puan ada jeragat ?”

Ramai jawab,

” Saya guna produk XXXX Ziela. Mula-mula memang cerah. Tapi lama-lama jadi pedih. Lepas berhenti terus jadi lagi hitam”.

Jadi, jangan kita jadi ‘bahan uji’ produk baru sebab tak sabar.

Bila KKM keluarkan notis pengharaman, barulah sedar dah bertong-tong toksik dah masuk dalam kulit.

Kulit muka rosak lepas 2-3 bulan. Jeragat jadi lagi hitam dan tebal. Kulit jadi nipis. Pedih bila kena matahari.

Kulit muka kita mahal. Bila rosak susah nak baiki. Pilih produk semulajadi yang jenamanya pentingkan keselamatan.

Bukan jaja kesan 3 hari tapi lepas 3 bulan menyesal tak sudah.

Ini senarai produk yang diharamkan KKM yang terbaru (klik)

Kenapa Mini Pack Jeragat ?

cara cepat menghilangkan jeragat

Saya akan whatsapp pelanggan selepas 14 hari.

99% akan cakap jeragat makin pudar. Saya akan minta mereka teruskan untuk jeragat hilang sepenuhnya.

Memang sangat berkesan.  Dan 300% dijamin selamat.

Ok, sekarang saya cerita prosesnya.

1) GLA Complex Hilangkan ‘Jeragat Hormon’

cara cepat menghilangkan jeragat

Guna la apa produk pun tapi kalau hormon kulit tak stabil, susah nak jadi.

GLA Complex akan stabilkan hormon kulit. GLA ada minyak Borage. Sejenis minyak semulajadi yang 3 kali ganda lebih baik dari EPO.

Bila hormon stabil, kulit cepat cerah. Kolagen makin banyak dan sel rosak cepat pulih.

Kesan lepas gunakan GLA Complex:

✔ Kulit rasa segar dan sihat.

✔ Pigmen hitam cepat cerah dan hilang.

✔ Kandungan vitamin E akan neutralkan kesan sinar UV bila berpanas.

✔ Kitaran haid jadi stabil dan bagi kesan besar pada kulit.

Kandungan: Minyak borage, vitamin E dan omega 6 yang sangat baik untuk hilangkan jeragat. 60 softgel yang tiada perasa dan mudah ditelan.

2) SR Vita C Cerahkan Pigmen Hitam

cara cepat menghilangkan jeragat

Kulit jeragat wajib ambil vitamin C.

Tanpa vitamin C, kulit tak boleh hasilkan kolagen.

Tapi, vitamin C yang macam mana ?

3 syarat vitamin C untuk hilangkan jeragat

1) Semulajadi– Ini mesti. Majoriti vitamin C di pasaran adalah campuran sintetik. Sebab kos pembuatannya lebih murah. Jadi, pilih yang 100% semulajadi. Lebih mudah diserap oleh tubuh.

2) Sustained Released– Teknonologi vitamin yang dicipta oleh Shaklee Corporation. Sebab perut hanya boleh serap 100mg vitamin C sahaja setiap jam. Lebihnya akan dibuang. Teknologi ini akan pastikan 100mg vitamin C akan dilepaskan setiap jam berturut-turut. Jadi semuanya akan diserap.

3) Ada bioflavonoid– Bahan semulajadi dalam jagung yang meningkatkan penyerapan dan kesan vitamin C hingga 35% dari biasa.

Antioksidan Untuk Jeragat

Bayangkan buah oren atau epal yang segar walaupun lama di luar. Sebab ada tinggi antioksidan. Tapi bila buang kulit, cepat isi jadi buruk.

Sama dengan kulit anda.

Cahaya matahari (UV A & B) akan buat jeragat lebih teruk. Makin gelap. Makin besar. Yang bintik jadi tompok. Itu tanda jeragat makin kronik.

Jadi untuk cerahkan kulit dengan selamat dan semulajadi, anda perlu vitamin C yang berkualiti. Sebab tubuh guna vitamin C untuk buat kolagen.

Kandungan: Vitamin C dan Bioflavonoid untuk cerahkan pigmen hitam. 180 tablet berperisa sedikit masam dan mudah ditelan.

Testimoni

cara cepat menghilangkan jeragat

Puan Suzaitini daripada Batu Pahat. Jeragat beliau jenis bintik- bintik hitam berselerak. Selepas amalkan Mini Pack Jeragat ini, jeragat pudar dan kulit semakin berseri

cara cepat menghilangkan jeragat

Cik Norhaslinda daripada Kota Tinggi. Jeragat akibat selalu berpanas dan hormon tak stabil. Jeragat di pipi hilang dan sekarang beliau tidak ada jeragat.

Disclaimer: Kandungan dalam laman ini TIDAK bertujuan untuk menggantikan nasihat perubatan doktor anda atau rawatan. Jangan sekali-kali mengabaikan nasihat doktor anda, atau kelewatan dalam mencari rawatan. Kesan produk pada setiap individu adalah berbeza.

Apa Jaminan Mini Pack Jeragat Ini Berkesan ?

cara cepat menghilangkan jeragat

Dr Bruce Daddy, PhD adalah Head OF Research di Shaklee Corporation.

Saya berani jamin atas beberapa sebab :

Saya ‘Pakar Jeragat’ 

Saya ‘deep focus’ pada masalah jeragat sejak tahun 2013. Saya belajar dengan pakar nutrisi kulit, berbincang dengan pelanggan sampai 99% pelanggan saya berjaya hilangkan jeragat.

Kos R&D Produk RM 1 Billion

Shaklee Innocation Center di Carlifornia, USA

Syarikat ini mempunyai mempuyai lebih dari 50 saintis antara yang terbaik didunia. Juga mempunya pusat penyelidikan sendiri di Pleasanton, Carlifornia. Satu benda yang mustahil ada pada produk kecantikan yang tak berkualiti.

Jamin Perubahan Setiap 21 Hari

Saintis dah kaji. Sel kulit manusia akan bertukar setiap 10-30 hari. Tapi bila anda ambik Mini Pack Jeragat, anda akan nampak perubahan dalam masa 21 hari.

Kulit akan lebih segar, tegang dan jeragat mula hilang.

After Sales Servis Yang Konsistan

Maaf, saya tak akan tinggalkan anda selagi jeragat anda tak hilang. Saya akan terus bagi tips dan nasihat secara berterusan. Saya nak anda yakin dengan wajah anda.

Risiko Kesan Sampingan

Maaf. Lansung tak ada. Saya bukan saja-saja cakap sebab nak anda beli.

Tapi produk ini 100% semulajadi dan diuji selamat. Tak macam produk lain yang tulis natural tapi sebenarnya campur bahan kimia.

Halal Dan Diluluskan KKM

Semua produk ada sijil halal dan nombor kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

Pertanyaan/ Tempahan

Saya tawarkan servis yang jauh lebih bernilai dari harga produk, ilmu, pengalaman yang anda bayar.

Sebab saya memang tak suka tengok muka berjeragat.

Saya akan bantu sampai kulit anda cerah dan berseri macam sebelum kahwin.

Jadi, kalau anda mencari produk dan ‘coach’ kecantikan yang betul,

Klik butang dibawah untuk urus niaga whatsapp

cara cepat menghilangkan jeragat

Belian Online (Kad Debit/Kredit)

Klik dan ikut arahan yang diberikan

cara cepat menghilangkan jeragat

Sekian,

Norfaziela Mohd Noor | Pakar Jeragat

Mencari Peluang Bisnes Yang Untung Besar ?

Klik ‘Bisnes Paling Menguntungkan

 

 

 

 

carian berkaitan: cara atasi jeragat dengan cepat, cara menghilangkan jeragat dengan cepat, cara hilangkan jeragat dengan cepat, serum jeragat, krim jeragat, set jeragat shaklee, set jeragat terbaik, produk hilangkan jeragat, produk atasi jeragat, cara-cara atasi jeragat, cara-cara menghilangkan jeragat, set cerahkan kulit selamat, vitamin c untuk cerahkan kulit, vitamin c untuk jeragat

Related Post

Comments 6

  1. Salina
    December 25, 2017

    Salam Puan,

    Jeragat saya jenis tompok dan dah lama. Boleh ke hilang ? Dah macam-macam cuba. Mohon Ziela bantu.

    1. December 25, 2017

      Waalaikumussalam,

      Lepas amalkan set ni dengan konsistan, tompok jeragat akan pecah. Kulit akan cerah dan jeragat akan pudar. Saya banyak jumpa ke jergat kronik. Boleh hilang insyaAllah.

  2. Murni
    December 25, 2017

    Hai Pn Ziela,

    Saya berminat nak cuba. Tolong emailkan harga pada saya.

    1. December 25, 2017

      Terima kasih sebab berminat Puan Murni. Saya dah email.

  3. Siti
    December 25, 2017

    Hai Puan Ziela,

    Saya dah pernah guna banyak krim. Betul memang awalnya cerah tapi lepas tu muka saya jadi pedih. Saya nak cuba set ni.

    1. December 25, 2017

      Salam Puan Siti,

      Itu memang kesan sampingan produk yang ada bahan kimia. Puan kena stop cepat-cepat. Puan boleh hubungi 0193949873 untuk saya bantu.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: