Konsultansi segera sila hubungi

krim mata eye bag mata panda

Cara Atasi Masalah Eye Bag Dan Mata Panda

Ramai wanita yang tidak selesa dengan eye bag di bawah mata. Ada yang jadi lebam. Ramai yang panggil mata panda. Sebelum saya beritahu cara atasi masalah eye bag atau mata panda, lebih baik kalau anda tahu punca- punca nya dulu.

Sebelum tu, dalam video ni ada cara senang nak hilangkan eye bag atau mata panda. Pendik je. Jadi, rugi tak tengok sampai habis.

 

Punca Eye Bag & Mata Panda

 

krim eye bag

Menurut Mayo Clinic, ada beberapa punca terjadinya eye bag.

Fluid Retention: Bermaksud ada lebihan air disimpan di bawah kawasan mata. Ia boleh disebabkan oleh perubahan cuaca, masalah hormon dan makan terlalu banyak garam.

Tidak Cukup Tidur: Kurang tidur menyebabkan mata letih dan boleh terjadinya eye bag.

Alergik: Alah pada sesuatu seperti makanan, ubat atau benda disekeliling.

Keturunan: Mungkin ibu atau ayah kita menhadapi masalah yang sama.

Sumber : Mayo Clinic

Enfuselle Eye Treatment Atasi Eye Bag & Mata Panda

cara atasi eye bag

Anda boleh atasi eye bag atau mata panda dengan menggunakan krim Enfuselle Eye Treatment. Kelebihan krim ini memang banyak. Sebab itulah pengguna sangat berpuas hati dengan kesannya.

Nak guna pula tanpa rasa takut sebab ia diekstrak dari sumber semulajadi yang selamat.

Fakta Penting Tentang Enfuselle Eye Treatment :

  • Ia mengurangkan kedutan halus di sekitar mata.
  • Menghilangkan kesan lebah di lingkaran mata.
  • Menggunakan nutrisi dari bahan semulajadi.
  • Diuji berkesan secara klinikal.
  • 233% kedutan halus berkurangan selepas 2 minggu.
  • 120% ketegangan dan keanjalan kulit selepas 2 minggu.
  • 209% pengurangan garis halus di kulit dalam masa 8 minggu.
  • 32% menaikkan kelembapan kulit sekitar mata dalam masa 8 minggu.
  • Meningkatkan prestasi penglihatan.
  • Disahkan selamat juga untuk pengguna kanta lekap.

Order

Sila whatsapp ‘EYE TREATMENT‘ ke 0193949873 untuk tempahan.

Atau

Sila KLIK DI SINI untuk belian online menggunakan kad debit atau kredit.

 

 

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: