set cyst shaklee

Cara Atasi Bengkak Rahim Dengan Vitamin Shaklee | Cyst & Fibroid

Puan baru disahkan ada Cyst, Fibroid atau Bengkak Rahim ? Dan puan tengah cari cara nak rawat Cyst atau Fibroid.

Kalau ya puan jangan bimbang sebab, 20-50% perempuan memang ada masalah Cyst atau Fibroid. Mereka ada sekurang-kurangnya 1 fibroid. Tapi cuma ramai yang tak sedar.

Lagi pun kebanyakan Cyst bukanlah dari jenis ketumbuhan sel macam kanser.

set cyst shaklee

Jom baca kenapa Set Cyst / Fibroid Sangat Berkesan

Set Cyst atau Set Fibroid ni akan bantu puan kecutkan Cyst dengan cepat. Cara atasi Cyst akan jadi senang bila puan pilih produk Cyst / Fibroid yang betul.

Gabungan yang betul dan ditambah dengan cara makan yang betul InsyaAllah Cyst dan Fibroid akan kecut dengan cepat.

1. GLA Complex ( Cepat Kecut )

✔ Membantu mengecutkan Cyst dan Fibroid dengan cepat.

✔ Membantu penghasilan prostaglandin yang mempercepatkan ia kecut.

✔ Mengurangkan bengkak atau merah pada rahim yang menyebabkan kesakitan.

✔ Menghalang salur darah dari terumbat

✔ Mempercepatkan penyembuhan Cyst dan Fibroid.

✔ Menstabilkan hormon wanita.

set cyst shaklee

2. Sustained Released Vita C Plus ( Daya Tahan)

✔ Mempercepatkan penyembuhan Cyst dan Fibroid

✔ Meningkatkan daya imun tubuh melawan penyakit

✔ Memusnahkan sel yang tidak normal (Cyst / Fibroid )

Info penuh tentang Vita C.

[ Sumber : http://www.marilynglenville.com/womens-health-issues/ovarian-cysts/ ]

3. Vitamin E Complex ( Cepat Sembuh )

✔ Memberi kadar penyembuhan yang cepat.

✔ Menghasilkan sel baru yang sihat dan normal.

Menghalang Cyst dan Fibroid dari berulang

✔ Bersifat anti oksidan yang menghalang serangan jangkitan

 

Testimoni Set Cyst Shaklee

testimoni gla complex untuk cyst

 

cara kecutkan fibroid

Pertanyaan/ Order

Saya akan sertakan setiap pembelian produk dengan tekni pengambilan berkesan. InsyaAllah Cyst atau Fibroid puan akan lebih cepat kecut.

Sila hubungi saya melalui:

Whatsapp ‘ Set Cyst / Fibroid’ ke 0193949873

Atau

Klik link ini >> http://m.facebook.com/messages/thread/1497244453820324

Wallahualam

Related Post

Comments 2

  1. Yati
    October 2, 2015

    Salam..ziela..saya nk tnye saya ade cyst..Skrg cyst saya dr 3.1cm ke 5.5cm..Doktor sudah keluarkan surat utk pmbedahan d HSI..tp saya tkut utk wat pmbedahan tu…saya cr d google cr utk kecutkan cyst dan terjumpe produk supplemen shaklee iaitu gla complex..saya cr agensi yg brdekatan dgn tmpt saya dan sudah memiliki supplemen tu…Agensi tu memperkenalkan gla complex dan alfafa..Saya mcm ragu ragu cara pemakanan kerana max mkn alfafa 10 tablet sehari..tp ni d suruh mkn 30 biji dlm sehari..Lagi satu soalan cara pmakanan yg betul boleh x aturkan sbb skarang saya ambil gla complex dgn alfafa utk kecutkan cyst…Harap dpt mmbantu..

  2. seri nian
    October 3, 2016

    WAH SERONOK SANGAT BACA NI

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: