bisnes shaklee ok ke

Cara Cepat Bina Bisnes Shaklee Income Besar

bisnes shaklee ok keAnda pernah niat nak start bisnes Shaklee ?

Anda dah pernah guna produk Shaklee yang bestbest. Anda dah selalu dengar kawan-kawan cerita pasal bonus Shaklee.

Tapi, anda tak pernah daftar sebagai ahli.

Ataupun

Anda memang sedang buat bisnes. Mungkin baju, tudung, kek atau tapewer.

Dan anda tengok bisnes Shaklee ni macam ada potensi je nak buat duit besar. Maklum la kastemer yang datang ada banyak masalah kecantikan dan kesihatan.

Mungkin gemuk, jerawat, jeragat, hamil, kurang susu atau masalah lain. Anda tahu Shaklee boleh selesai masalah tu. Tapi, anda tak tahu dengan sape nak belajar.

Anda tak pasti samaada kawan boleh ke ajar anda buat bisnes Shaklee sampai berjaya.

Sampai dapat duit beribu atau berpuluh ribu ringgit.  Atau sampai boleh melancong ke luar negara dan duduk di hotel 6 bintang.

3 Punca Ramai Gagal Dalam Bisnes Shaklee (Walaupun produknya paling best)

Produk hebat, popular dan berkesan. Tapi kenapa ramai yang tak berjaya ?

Ini punca utamanya.

1. Kurang Mahir Ilmu Produk

Macamana nak yakinkan kastemer untuk beli kalau tak mahir tentang produk. Tak tahu vitamin mana untuk masalah itu dan ini. Gagal jawab soalan kastemer. Gagal bagi cara betul yang berkesan. Kastemer melabur untuk dapat kesan optimum. Bila cara makan salah, kurang la berkesan. Jadi, lama-lama kastemer tak konfiden.

” Bila cara makan salah, kurang la berkesan”

2. Tak Tahu Cara Dapatkan Kastemer Baru

Malaysia ada 28 juta orang. Tapi, kalau tak tahu cara betul dapatkan kastemer, rakyat berjuta pun tak guna. Lepas semua kawan dah guna,  anda pun mati akal. Rasa dah tak ada kastemer dah kat Malaysia ni. Jadi, nak kembangkan bisnes mesti kreatif. Ada banyak cara yang saya akan ajar.

3. Gagal Berkomukasi

Salah jawab, kastemer lari. Betul jawab, kastemer terus beli. Siap jadi best friend lagi. Kastemer kan ada macam-macam jenis. Ade yang garang, ada yang nak bermanja, ada yang nak dipuji. Jadi kalau tak pandai berbual dan ambil hati mereka, mereka akan pergi.

BiznezLady Small Group Coaching

11173701_685898981556254_614779328_n Jadi saya buat group BiznezLady untuk share semua ilmu bisnes Shaklee. Semuanya ilmu short cut dan dah terbukti berkesan.

Dari pengalaman dan ilmu 2 tahun dalam bisnes Shaklee, saya akan ajar anda :

✔ Ilmu Produk Shaklee 

  • Saya akan coach anda untuk jadi Pakar Produk dengan cepat (Sebab, saya pun pakar produk). Anda tahu produk tepat untuk setiap masalah. Tahu fungsi dan cara pengambilan berkesan. Cara fahamkan kastemer supaya mereka terus beli. Apa saja kastemer tanya boleh jawab. Jadi kastemer pun yakin dengan anda.

✔ Teknik Marketing Berkesan

  • Anda akan tahu teknik marketing secara Offline dan Online. Macamana nak approach kastemer. Macamana nak pull kastemer. Macamana nak market produk Shaklee dari sebelah rumah hingga ke Sabah/ Sarawak.

✔ Cara Komunikasi Efektif ( Buat orang suka kita)

  • Macamana nak menjual tanpa sorong-sorong muka. Macamana nak jual tanpa paksa. Macamana nak tawan hati kastemer.  Macamana nak berkawan dengan kastemer. Ingat, orang membeli bukan semata-mata sebab produk tetapi sebab mereka suka pada anda. Caranya, nanti saya ajar 🙂

Praktikal

Satu lagi sebab small coaching ni sangat best ialah saya pecahkan pada group kecil. Jadi senang saya nak fokus.

Semua teknik bisnes akan saya ajar dengan contoh kes sebenar.  Kita praktik jawab semua soalan femes dari kastemer.

Hadi tak la anda tergagap-gagap nak jawab nanti.

Selain dari tu anda akan tahu macamana nak dapatkan bonus besar dari Shaklee.

Testimoni

 

ccara dapat bonus shaklee mentor bisnes shaklee

 cara cepat bisnes shakleeAntara usahawan Shaklee saya yang berjaya dengan income 4 angka.

bisnes shakleeWalaupun anak keliling pinggang, saya berjaya dapat Car Bonus. Tak putus-putus dari tahun lepas.

 

PENGEDAR-SHAKLEE-KEMAMAN-COD-KEMAMANAward untuk kekalkan prestasi sepanjang tahun 2014

Jadual Small Business Coaching

Saya suka buat coaching dalam group yang kecil. Sebabnya, senang nak fokus.

Masing- masing ada kelebihan dan gaya sendiri. Jadi lagi sikit lagi bagus.

Jadi kalau seorang, berdua dan bertiga, anda boleh hubungi saya.

Tempat

Untuk di Kemaman akan di buat di Zella Boutique ( Belakang LHDN/ AVON Taman Chukai Utama)

Untuk di Kuantan dan Dungun, terpulang pada anda. Di rumah anda atau di kedai sambil minum santai. Saya buat penerangan & coaching yang padat.

Untuk kawasan selain di atas, penerangan bisnes akan di buat melalui Whatsapp atau appointment ( bergantung pada jadual travel saya). Untuk sesi coaching pula akan diakan secara online ( Webinar/ Whatsapp/ Video Klip)

Tarikh & Masa

Tarikh dan masa akan dibincang mengikut kelapangan anda. Saya akan umumkan jadual kelas mingguan dari semasa ke semasa.

Pastikan anda follow FB Saya >> Norfaziela Mohd Noor

Join Group BiznezLady

Jadi kalau nak buat bisnes Shaklee dengan betul dan cepat, sila hubungi saya.

“Fast Action Fast Result

Whatsapp ‘Bisnes Shaklee’ ke 0193949873 (Ziela)

Wallahualam

Related Post

Comments 4

  1. July 4, 2015

    tahniah kepada yang berjaya

    1. July 5, 2015

      Terima kasih Tuan Faiz.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: