shaklee online bisnes

Bisnes Online Shaklee Untuk Suri Rumah Nak Kaya – 3 Rahsia Buat Anda Terkejut !

Siapa kata suri rumah tak boleh ada income besar ? Saya boleh bangga dengan income dari bisnes online Shaklee walaupun saya hanya bisnes dari rumah.

Ramai sebenarnya suri rumah yang komited untuk ada income besar. Tapi mereka masih tak jumpa bisnes online yang sesuai dengan situasi mereka.

Jadi, dalam artikal ni saya akan ceritakan bagaimana bisnes online Shaklee boleh bagi anda pendapatan yang besar. Dan kebanyakan suri rumah yang serius dengan bisnes online Shaklee sudah enjoy pendapatan bulanan yang mencecah 5 – 6 angka selepas buat langkah- langkah ini.

3 Rahsia Kejayaan Bisnes Online Shaklee

Saya nak kongsi 3 rahsia besar kenapa bisnes online Shaklee boleh bagi income besar pada suri rumah.

 

1) Produk Luar Biasa Terbaik Di Dunia

bisnes dari rumah shaklee

Sepanjang 3 tahun saya dalam Shaklee, saya boleh katakan produk Shaklee ni 99% berkesan.

Sebabnya tak ada syarikat networkmarketing yang sanggup habiskan sampai RM 1 Bilion untuk penyelidikan, ujian dan kemajuan produk.

Sebab itulah saya mampu dapat repeat order bulanan yang tinggi. Sekali kastemer cuba, kastemer akan yakin sampai bila. Mereka akan setia membeli dari kita.

Berbeza dengan produk lain yang kesannya suam- suam kuku. Kita terpaksa memujuk atau mereka- reka kelebihan produk semata- mata nak jual.

Tapi dengan produk Shaklee, kesannya bercakap sendiri. Macam ada mulut 🙂

Sebab itu kalau anda google apa- apa saja masalah kesihatan, anda akan tengok majoriti produk cadangan ialah Shaklee.

Ini bukti jelas yang produk Shaklee ni dicari- cari di Google, web carian online terbesar di dunia.

 

2) 100% Sistem Online Yang Sempurna

bisnes shaklee online

Bisnes online Shaklee jadi sangat flexible dengan sistem website shaklee2u.

Anda boleh buat semua aktiviti ini dengan sistem shaklee2u :

  • Daftar keahlian
  • Tempahan produk Shaklee
  • Penghantaran produk Shaklee
  • Periksa jumlah jualan
  • Periksa jumlah pendapatan
  • Belajar ilmu produk
  • Promosi bulanan produk
  • Jadual latihan di seluruh Malaysia
  • Belian melalui kad kredit oleh pelanggan kita

Jadi, semuanya dihujung jari.

Kita boleh order produk semasa menyusu anak atau tengok income anda semasa memasak.

Dan kita boleh tengok prestasi sales kita secara online dimana- mana saja walaupun sedang bercuti di luar negara.

 

2) ‘Unlimited Profit’

shaklee online bisnes

Modal nak mula bisnes online Shaklee ni hanya RM79.60 sahaja. Sikit sangat.

Tapi beribu- ribu suri rumah macam saya boleh dapat income bulanan yang mencecah 5 angka. Lansung tak ada risiko rugi.

Sebab modal yang sikit juga la tak ada halangan untuk siapa pun nak mula bisnes online Shaklee.

Cuba fikir, generasi muda sekarang belajar dari tadika sampai habis universiti. Dan gaji mereka sangat sedikit. Kalau duduk di KL dah dikira miskin.

Ekonomi diri kita semakin tertekan.

Jadi bisnes online Shaklee ialah jalan keluar dari masalah ekonomi.

Modal rendah, tak ada politik, nak banyak buat banyak, repeat order tinggi, tak perlu buka kedai dan peluang besarkan bines tanpa halangan sesiapa pun.

Dan siapa yang sanggup kerja keras akan dapat hasil yang dia nak.

Semuanya bergantung pada usaha dan doa kita.

Dan dalam Shaklee, saya dapat lihat mereka boleh bagi kemewahan pada mak dan ayah mereka. Cuba kita fikir lagi, adakah dengan gaji yang kita dpat kita boleh bagi kemewahan pada ibu bapa kita ?

Nak hantar pergi umrah jauh sekali dengan pendapatan kita yang terhad.

Jadi why not cuba bisnes Shaklee untuk anda dapat unlimited income.

Konsultansi Bisnes

Sila whatsapp ‘ BISNES SHAKLEE’ ke 0193949873 sekarang.

 

 

 

Related Post

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: