Bisnes Dari Rumah Yang Menguntungkan

Ziela ada sebiji rumah , semi D di kemaman. Ziela dah bagi orang sewa pun. Sebulan Ziela caj RM1200 je , tak mahal sewa rumah kat sana.

Bila dah ada orang sewa. Tak boleh dah la nak promote bagi orang lain sewa. Sebiji rumah beli RM179 ribu masa tahun 2009.

Limited income ,modal sampai 6 angka.

 

homestay kemaman teluk kalong
Rumah Semi D corner lot yang luas.

Ziela ada satu lagi cabang buat duit , dengan modal RM79.50 sahaja. Tapi unlimited income.

Setakat ni total income dah 3 tahun buat, iaitu 36 bulan minima . Income nya sangat banyak .

Berganda-ganda Ziela dapat lebih jauh dari harga sebiji rumah Ziela beli tadi. Jumlah income yang Ziela maksudkan untuk tempoh 3 tahun .

Ulang balik ye. Modal yang hanya RM79.50.

Dua bisnes yang berbeza. Income berbeza. Peluang berbeza. Risiko berbeza.

Nak pilih yang mana ?

shaklee online bisnes

Modal nak mula bisnes online Shaklee ni hanya RM79.50 sahaja. Sikit sangat kan.

Tapi beribu- ribu suri rumah macam Ziela boleh dapat . Dengan income bulanan yang mencecah 5 angka. Lansung tak ada risiko rugi.

Sebab modal yang sikit juga la tak ada halangan untuk siapa pun nak mula bisnes online Shaklee. betul kan, sape-sape pun boleh. modal kecik sangat.

Cuba fikir, generasi muda sekarang belajar dari tadika sampai habis universiti. Dan gaji mereka sangat sedikit. Kalau duduk di KL dah dikira miskin.

Ekonomi diri kita semakin tertekan.

Jadi bisnes online Shaklee ialah jalan keluar dari masalah ekonomi.

bisnes shaklee online
Daftar sekarang di 0193949873

Modal rendah, tak ada politik, nak banyak buat banyak, repeat order tinggi, tak perlu buka kedai dan peluang besarkan bisnes tanpa halangan sesiapa pun.

Dan siapa yang sanggup kerja keras akan dapat hasil yang dia nak.

Semuanya bergantung pada usaha dan doa kita.

Dan dalam Shaklee, Ziela dapat tengok mereka boleh bagi kemewahan pada mak dan ayah mereka. Cuba kita fikir lagi, adakah dengan gaji yang kita dapat sekaramg kita boleh bagi kemewahan pada ibu bapa kita ?

Nak hantar pergi umrah jauh sekali dengan pendapatan kita yang terhad.

Jadi why not cuba bisnes Shaklee untuk anda dapat unlimited income.

PM untuk coaching mantop dari Ziela & suami.

019 394 9873
019 394 9873
019 394 9873

Related Post

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: