atasi masalah hormon wanita

Atasi Masalah Haid Tidak Teratur Dengan GLA Complex Shaklee

atasi masalah hormon wanita

Semalam saya dah terangkan tentang jenis- jenis masalah haid wanita.

Boleh baca artikal itu disini Jenis-jenis Masalah Haid Wanita

Artikal ini pula akan menceritakan cara mengatasinya.

Atasi Masalah Haid Tidak Teratur Dengan Suplemen

GLA Complex.

GLA Complex mengandungi gamma-linoleic acid.

Ia adalah sejenis asid lemak yang sangat-sangat berkesan untuk masalah haid tidak teratur.

GLA Complex bertindak secara aktif dalam mengawal keseimbangan hormon.

Hormon yang tidak stabil memberi banyak kesan buruk pada wanita. Diantaranya ialah haid tidak teratur, jerawat, jeragat, gemuk, perut buncit, emosi tidak teratur dan sebagainya.

Selain mengawal keseimbangan hormon, GLA Complex juga dapat mengurangkan kesakitan ketika haid dan mengawal mood swing.

GLA Complex juga adalah ahli dalam Set Subur dan Set Perancang yang mana apabila haid teratur, maka peluang untuk hamil lebih tinggi.

[Rujukan Herb Wisdom]

Testimoni GLA Complex

petua atasi haid tak teratur

 

cara atasi masalah haid

Pertanyaan/ Order

Puan boleh terus Whatsapp ‘GLA Complex’ ke 0193949873 [Pn Ziela]

Atau

PM Facebook saya di link ini https://m.facebook.com/messages/thread/1497244453820324

Wallahualam

-Norfaziela Mohd Noor-

Related Post

Comments 7

  1. Wan Hazlin
    January 28, 2015

    Alhandulillah, sejak makan GLA sakit masa haid dah kurang. Mood xdela hancus macam dulu. hehehe

    1. January 28, 2015

      Alhamdulillah.. Gla & ostematrix termasuk dalam set senggugut. Ramai yang macam puan.. ambil Gla dah tak sengugut.. mood pun tak swing 🙂

      Bonus kulit pun cantik kan?:)

  2. aone dj
    May 16, 2015

    Harga GLA complek berapa????

    1. May 23, 2015

      Assalamaualaikum Puan ,

      Terima kasih sebab berminat.Saya akan email puan. Tq!

  3. elly
    January 4, 2016

    salam pn sy nk tya..sy ada mshl h period tak teratur,,,untk ambik gla compelx sehri perlu makan berapa biji ye?

    1. January 4, 2016

      Waalaikumussalam Puan Elly,

      Terima kasih sebab bertanya. Untuk teknik yang berkesan, saya hanya berikan pada pelanggan dan ahli yang mendaftar dengan saya. Puan boleh whatsapp ke 0193949873 untuk info lanjut. Terima kasih.

  4. Puan Norizan
    November 4, 2016

    Assalamualaikum’ Sya Puan Norizan,bru saje mencuba Produk Shaklee,sebelum ni dah macam2 makan produk kesihatan lain tapi tiada yg sesui@ serasi dgn bdn sya kot? Bukan mudah untuk sya mencuba Produk Shaklee ni,sya research dlu kat google,blog2 tanya orang yg prnh makan Produk ni,betul ke tak? Merbahaya atau ada kesan sampingan takut jugaklh,ia berkaitan dng kesihatan tubuh badan kita,Sya ada banyk masaalah kesihatan antaranya gastrik,gaut,haid tidak teratur,tapi Alhamdulillah sejak sya amalkn,Produk Shaklee ni,tak sampai sebulan,masaalah berkurangan,antara yg sya ambil,VitaC,BCmplx,Vivik,Alfafa,Ostematrix.Apa perubahan yg sya alami,bangun tidur tekak dah x der rase masam,d sbbkn toksik dlm badan bnyk,berkahak bila berus gigi,biasa keluar banyk,sekarang dah berkurangan x mcm biasa,kulit pun dah rase licin,gebu,period 5 bulan x datang sekarang dah datang” Terima Kasih Puan Norfaziela perkenalkn sya dgn Produk Shaklee ni..

Leave a Reply to Norfaziela Cancel reply

Shares
%d bloggers like this: