cara atasi perut buncit dan tak lawas

” Aku nak Herb-Lax Jugak “

Oleh ziela@norfaziela.com

Lebih kurang sebulan yang lepas saya diadukan masalah oleh seorang kawan. Kawan saya ni perutnya agak buncit.

Dia bercerita masalah perut dia dah lama. Dah macam- macam ubat dah makan. Ubat hospital, jamu, fiber, vitamin dan sebagainya dah cuba tapi tak jalan. Katanya perut dia ni selalu rasa cepat penuh.

Makan sikit pun dan rasa macam tak boleh bernafas dah. Buang air pun tak lawas. 2 bulan lepas doktor offer dia nak masukkan kamera untuk tengok apa yang ada dalam perut. Dia putuskan tak nak lagi. Dia masih nak cuba makan ubat.

cara atasi perut buncit dan tak lawas

Nak dijadikan cerita, sebelumni dia ambil minuman fiber dari sebuah syarikat MLM (bukan Shaklee).Oleh sebab masalah perut yang tak lawas tak selesai jadi dia tanya saya tentang produk Shaklee.

Jadi saya cadangkan Herb-Lax untuk masalah penghadaman dan lawas. Saya ajarkan teknik pengambilan yang betul. Yang bagusnya, dia memang disiplin bab makan ubat. Jadi selepas 2 minggu saya follow up. Dia kata setakat ni tak ada perubahan.

Kemudian saya cadangkan pada dia untuk tambah produk iaitu Meal Shake. Selepas gabungkan Meal Shake dan Herb-Lax dia kata ada sedikit perubahan pada masalah lawas. Alhamdulillah. Jadi saya cadangkan dia untuk teruskan.

Tiba- tiba minggu lepas dia hubungi saya dan bagitahu nak restock Herb-Lax. Saya tanya macamana kesan sekarang. Dia kata Herb-Lax memang terbaik kalau bab lawas. Perut dan rasa selesa dan buang air pun dah lawas.

herb-lax shaklee untuk lawas dan perut buncit

Info Penuh Tentang Herb-Lax [Klik di sini]

Dia kata memang Herb-Lax memang lain dari yang lain. Dia dah cuba macam- macam produk yunbtuk lawas tapi kesannya tak sebaik Herb-Lax.

Syukur masalah kawan saya hampir selesai. Kisah ini dah menguatkan lagi keyakinan saya pada produk Shaklee.

Meal Shakes Shaklee untuk lawas

Info Penuh Tetang Meal Shake [Klik di sini]

Sekian,

Terima Kasih

Hubungi 019 3949873 untuk maklumat lanjut/ tempahan

Norfaziela Mohd Noor

 

 

 

 

 

 

Related Post

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: