Konsultansi segera sila hubungi

produk kurus semasa menyusu

Adakah Selamat Mengambil Set Kurus Semasa Menyusu Badan ?

Anda memang boleh kurus semasa menyusu badan. Tapi kena buat dengan berhati- hati dan perlahan. Jangan harapkan perubahan drastik. Takut- takut anda membahayakan bayi.

Cuba set masa diantara 6 – 10 bulan untuk anda balik ke berat sebelum hamil.

Anda boleh mulakan proses kurus anda dengan mengambil makanan rendah lemak dan buat senaman ringan. Kita bimbang kalau kurus terlalu cepat, tubuh kita akan melepaskan toksik (PCBs & Pesticides) yang banyak ke dalam darah. Dan tahap toksik juga akan tinggi didalam susu.

PCBs & pesticides ni ialah toksin dari persekitaran yang kita sedut/ makan yang disimpan didalam lemak dalam badan kita. Klik link ini untuk info tentang [PCBs & Pesticides]

Maksudnya kita tak perlu nak bahayakan bayi kita sampai macamtu sekali semata-mata kita nak cepat kurus . Dan sebenarnya menyusu yang pun boleh kuruskan badan. Lemak- lemak yang lebih tu akan ditukar menjadi tenaga untuk kita kuat menyusu.

Pendik kata, anda boleh kurangkan berat badan kalau anda menyusu dengan kerap dan mengamalkan diet seimbang. Pilih menu yang tinggi serat untuk kita rasa kenyang. Jangan makan terlalu banyak. Cuba pecahkan waktu makan dan makan dalam jumlah yang sedikit.

Nak Lebih Cepat Kurus Semasa Menyusu

set kurus semasa menyusu
[ Walaupun saya menyusu badan, saya aktif dalam aktiviti bisnes ]

Anda atau wanita yang ‘overweight’ atau sangat terlebih berat selepas bersalin memerlukan lebih bantuan untuk kurus.

Selain dari menu seimbang, anda boleh ambil vitamin yang semulajadi untuk kurus semasa hamil dengan lebih cepat. Pastikan vitamin yang anda ambil datang dari sumber semulajadi dan bukan sintetik.

Kerana punca anda lambat kurus mungkin bukanlah berpunca dari jumlah kalori yang anda makan. Tetapi tahap metabolisma yang rendah atau masalah hormon.

Set Kurus Semasa Menyusu

Saya akan cadangkan 5 vitamin yang sangat selamat dan berkesan untuk anda kurus semasa menyusu. Anda perlu fahamkan apa fungsi setiap vitamin ini dan bagaimana ia membantu anda kurus semasa menyusu.

Alfalfa Complex

Alfalfa sangat bagus untuk wanita menyusu. Ia akan menambah susu badan dengan cepat. Untuk kuruskan badan pula, Alfalfa bertindak sebagai ejen detoks.

Proses detoks sangat penting kalau anda nak cepat kurus. Ia akan meningkatkan penyerapan vitamin kurus dan membuang lebihan air atau toksik dari badan secara selamat. Tubuh akan jadi lebih bersedia untuk menggunakan vitamin kurus yang anda ambil.

Lecithin Complex

Lechithin Complex akan pecahkan lemak di bawah kulit. Kerana Lecithin ialah ’emulsifier’ atau pemecah lemak semulajadi. Lecithin yang kita makan akan pergi ke lemak- lemak yang menempel di dinding salur darah.

Lemak ini kemudian pecah dah akan dibuang dari tubuh.

Omega Guard

Omega Guard akan membakar lemak dengan meningkatkan dan memanjangkan tahap metabolisma tubuh. Tubuh akan menukar lemak menjadi tenaga secara terus menerus.

Untuk ibu menyusu, Omega sangat baik untuk susu ibu. Ia membekalkan DHA terbaik untuk perkembangan otak bayi dan mengatasi inflamasi seperti ekzema.

Energizing Soy Protein (ESP) 

Otot ialah ejen metabolisma paling utama. Lemak akan dibakar oleh otot. Jadi, lebih banyak otot anda, lebih cepat anda kurus.

ESP akan membentuk otot tubuh yang sihat. Jika kurang otot, anda akan susah kurus kerana kurang ‘alat’ pembakar lemak.

Vivix

Ini ialah produk paling premium untuk anda yang nak kuruskan badan sambil menyusu. Bukan saja anda kurus, kulit anda pun akan jauh lebih cantik dari sebelum mengandung.

Vivix akan merawat fungsi sel dan meningkatkan metabolisma tubuh dengan efektif. Bukan itu saja, Vivix juga akan mengaktifkan semua sistem tubuh untuk anda mendapat berat badan yang ideal.

Jika ada baget, saya sangat syorkan anda cuba Vivix. Anda pasti terkejut dengan kesannya.

Konsultansi

Saya boleh berikan konsultansi terbaik pada anda yang nak kuruskan badan. Saya ajar fungsi produk, cara pengambilan berkesan dan tips kuruskan badan ‘special’ pada pelanggan saya.

InsyaAllah, anda bukan membeli tapi faham cara kuruskan badan selamat.

Sila whatsapp/ telegram ‘ SET KURUS MENYUSU’ ke 0193949873 (Ziela)

‘ Terima kasih’

Baca: Step-By-Step Banyakkan Susu Badan

 

 

 

 

Related Post

Comment 1

  1. Miza
    May 5, 2017

    Assalamualaikum kak ziela. Saya nak guna ye info ni. Terima kasih

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: