Konsultansi segera sila hubungi

cara buat bisnes shaklee

5 Sebab Kenapa Bisnes Shaklee Lebih Mudah Berbanding Bisnes Lain

Ramai mengadu susah nak buat bisnes. Lagi- lagi bisnes konvensional macam yang kena ada kedai. Sebab bisnes macamtu banyak benda kita kena buat sendiri. Jadi saya cerita sikit tentang bisnes Shaklee, sejenis bisnes yang paling senang untuk anda dapat income yang anda nak.

Saya akan terangkan kenapa bisnes Shaklee ialah model bisnes terbaik untuk anda pilih.

5 Sebab Bisnes Shaklee Lebih Baik

Modal Terlalu Sikit

bisnes shaklee online
Daftar sekarang di 0193949873

 

Ramai dari kita tak banyak modal. Kalau nak buka kedai tentu habis berpuluh ribu. Sebenarnya bagus jugak. Sebab kalau besar modal, besarla risiko rugi. Lainla kalau anda memang dah ada pengalaman bisnes yang banyak.

Tapi untuk mula bisnes Shaklee anda hanya perlu laburkan RM 79.50 saja dulu. Anda boleh dapat untung runcit, bonus bulanan, insentif kereta, percutian 6 bintang dan sebagainya.

Dan hakikatnya dengan modal serendah ini, ramai yang mampu dapat income sehingga 6 angka sebulan. Sebab dalam Shaklee, anda yang tentukan berapa income yang anda dapat.

Ilmu Percuma

kelebihan bisnes Shaklee
Mulakan bisnes Shaklee sekarang dengan menghubungi 0193949873.

 

Ramai dari kita nak meniaga tapi tak ada ilmu yang cukup. Keluar modal buka kedai habis berpuluh ribu. Lepas 3 bulan kedai pun tutup.

Ramai juga takut nak berniaga sebab tak ada siapa nak ajar.

Tapi dalam bisnes Shaklee, semua cara bisnes diajar. Saya ada buat kelas melalui whatsapp, facebook live atau berdepan. Dan Shaklee sendiri juga banyak adakan kelas untuk anda lebih mahir dalam produk dan bisnes.

Semua ilmu yang sepatutnya mahal ini diberikan percuma dalam bisnes Shaklee.

Bisnes Sudah 90% Diuruskan

kelebihan bisnes shaklee

Shaklee dah sediakan 90% dari urusan bisnes. Dari kajian jutaan ringgit, branding, bina sistem online, sistem tempahan, penghantaran dan pembayaran bonus yang efisyen.

Produk pun dah memang terkenal. Sebabnya memang orang tahu Shaklee ni bagus.

Anda hanya perlu share kan saja kebaikan produk Shaklee. Boleh guna Facebook, Instagram, blog, whatsapp dan lain-lain lagi, Itu saja.

Ramai peniaga yang gagal bisnes kurang dari 3 tahun sebab mereka kena buat macam- macam perkara untuk cipta bisnes mereka.

Dan di Shaklee, semuanya sudah siap tersedia. Anda tak perlu habiskan masa dan modal untuk reka produk seperti bisnes lain.

Group Support 300% Dari Saya

cara mula bisnes shaklee online

Dalam bisnes Shaklee, saya offer group support yang terbaik.

Maksudnya saya sediakan plaform untuk belajar dan motivasi di group whatsapp dan facebook. Anda yang baru join mesti ada banyak soalan dan jawapan yang anda nak. Jadi saya bantu anda 24 jam.

Selain dari itu saya sediakan kelas belajar produk dan marketing dengan kerap.

Jadi anda yang komited takkan ada masalah untuk bina income anda dengan cepat.

MLM Original Terawal Di Dunia

mentor shaklee berjaya

Shaklee ialah MLM pertama di dunia yang bermula pada 1915. Dan sistem bisnes Shaklee meliputi bonus, insentif kereta dan insentif lain sudah di paten. Maksudnya tak ada syarikat yang boleh tiru sistem ini.

Shaklee lahir atas dasar untuk mempromosikan ilmu kesihatan dari mulut ke mulut dengan lebih efektif.

Dr Forrest Shaklee. pengasas Shaklee percaya hanya dengan ilmu dan produk semulajadi sahaja manusia mampu ada kesihatan yang lebih baik.

Jadi ini ialah syarikat MLM pertama di dunia yang sudah bertahan lebih dari 60 tahun.

Testimoni Yang Sudah Berjaya Di Bawah Saya

Tengok video ini.

Puan Nas, seorang guru dari Kuala Kangsar. Walaupun sudah berumur 48 tahun berkeinginan untuk berjaya dalam Shaklee.

Pertanyaan

Sila whatsapp ke 0193949873. Saya akan ajar dan bimbing anda sehingga berjaya dalam Shaklee.

Related Post

Comments 2

  1. August 22, 2016

    Memang mudah. Kita sumbang dr segi tenaga dan masa … cukup membantu dlm bisnes ini. Dapat bimbingan personal dan grup. Juga dapat bantuan teknikal.

    Sesuai utk yg tak pernah berniaga. Apatah lagi yg dah ada pengalaman dlm berniaga lain yg tak berapa nak maju.

    Akak bangga dan sgt bertuah dibimbing oleh Pn. Ziela.

    Kontek cepat2 Pn. Ziela.

    1. August 22, 2016

      Terima kasih Puan Nas. Bisnes Shaklee offer peluang sama rata tak kira kita golongan mana. Yang penting ialah komited untuk belajar dan buat bersungguh- sungguh. Lagipun yang diajar semuanya dah diuji berkesan.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: