bisnes part time dari rumah

5 CARA PILIH BISNES DARI RUMAH

Dah bertahun ke pikir nak bisnes apa kat rumah ? Alahai puan, jangan lama sangat, nanti dah TUA tak larat nak bisnes.

cara mula bisnes part time

Ni saya share 5 cara pilih bisnes dari rumah:

1. Hobi

Cuba cek apa hobi, kesukaan atau apa yang anda hepi je biler buat tu.

Contohnya puan jadi excited bila sembang bab kecantikan.

Jadi mungkin puan boleh jual produk kecantikan. Kan ?

2. Modal Ciput

Kalau baru nak mula berniaga, jangan ngade-ngada nak join bisnes ribu- ribu. Nanti modal ke mana untung tak ada.

Mula je jadi ejen.

Promote promote lepastu orang nak bayar baru order.

Banyak bisnes macam tu sekarang especially di online.

Jadi, sangat penting tahu cara pilih bisnes dari rumah.

3. Produk Wanita

Kuasa membeli di tangan perempuan.

Jadi, tak payahla jual produk lelaki.

Sebab produk lelaki yang paling senang jual ialah UBAT KUAT smile emoticon

4. Bisnes Keperluan

Cuba pilih bisnes yang jadi keperluan setiap perempuan seperti vitamin, pencuci muka atau fesyen.

Siapa tak nak cantik kan.

Atau, anda juga boleh pilih bisnes makanan.

5. Produk Popular

Try pilih produk yang dan femes dan banyak testimoni.

Jangan salah faham ya.

Walaupun banyak gambar kat Google, tak semestinya dah ramai orang jual. Kadang-kadang MACAM JE ramai. Padahal tak ramai pon.

Bila produk popular kita jadi senang jual.

-Wallahualam-

Related Post

Comments 2

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: