cara kecutkan cyst cepat

5 Cara Mengecutkan Cyst Dengan Cepat Dan Berkesan – Premium Set

Anda tengah cari cara kecutkan Cyst dengan cepat ?

Sakit, risau, takut semua ada.

Doktor mungkin dah cadangkan anda dibedah. Tapi kalau boleh anda nak kecutkan Cyst dulu.

Kalau dah kecut tak payah dah bedah kan ?

Bukan apa, bedah ni banyak hal. Sakit, kena cuti panjang dan kos yang tinggi.

Takut pun ada.

Tengok video ni kalau anda kecutkan Cyst anda dengan cepat dan selamat.

Klik untuk ‘Konsutansi Tentang Cyst’

cara mengecutkan cyst dengan cepat

5 Cara Paling Berkesan Kecutkan Cyst

Cyst sebenarnya ialah sel yang tak normal. Ada Cyst yang tak bahaya dan ada yang memudaratkan.

Bila Cyst besar, anda akan rasa sakit di bawah abdomen, rasa kembung, sakit payudara, rasa lebih, sakit kepala dan susah dapat anak.

Dan tak semua Cyst perlu dibuang secara pembedahan sebenarnya. Bergantung pada pertimbangan doktor.

Ada yang dibedah untuk periksa adakah ia adalah Kanser Ovari.

Jadi jangan sekali-kali abaikan nasihat doktor.

Dari sudut permakanan pula banyak testimoni yang menunjukkan pengambilan vitamin boleh membantu mengecutkan Cyst.

1. Vivix

cara kecutkan cyst

 

Anda mesti penah dengar pasal Vivix, sejenis antioksidan yang sangat kuat.

Macam mana Vivix kecutkan Cyst ?

Antioksidan dalam Vivix berfungsi untuk merawat sel rosak. Contohnya sel Cyst yang tak normal.

Sebab fungsi sel dikawal oleh ‘programming’ dalam DNA.

Permakanan atau gaya hidup kita yang tak sihat menyebabkan sel kita lemah.

Dan jangan lupa yang Cyst biasanya berulang. Jadi Vivix akan bantu melindungi sel dari rosak sekali lagi.

2. GLA Complex

cara kecutkan cyst

Saya dah amalkan produk selama 5 tahun. Alhamdulillah saya bebas Cyst.

Doktor biasanya akan bagi pil hormon untuk atasi masalah period yang tak stabil.

Jadi GLA Complex ialah produk semulajadi yang menstabilkan waktu period anda.

GLA Complex berbentuk soft gel. Tak ada rasa dan mudah ditelan.

3. SR Vita C 500 Mg

cara kecutkan cyst

Vitamin C ialah sejenis antioksidan.

Vitamin C mengecutkan Cyst dengan cara melawan radikal bebas yang menyebabkan sel Cyst tak normal.

1 tablet SR Vitamin C akan bertahan 5 jam di dalam darah untuk lawan serangan pada sel.

Tak ada vitamin C lain dipasaran yang boleh bertahan selama ini dalam darah.

Hanya SR Vita C yang ada teknologi Sustained Released.

Selain dari itu, vitamin C juga akan menaikkan tahap imun sel melawan serangan punca Cyst yang berulang.

4. Carotomax – Beta Carotene

cara kecutkan cyst

Carotomax sebenarnya ialah vitamin A. Sumber terbesarnya ialah Beta Carotene contohnya dari lobak.

Beta Carotene alah sejenis antioksidan yang sangat kuat.

Cuba tengok bagaimana lobak merah boleh tahan segar di luar berhari-hari.

Jadi dalam kes Cyst, iala melindungi sel dari punca-punca Cyst.

5. Vitamin E

cara kecutkan cyst

Siapa tak kenal vitamin E. Vitamin yang sangat popular untuk kulit yang cantik.

Tapi sebenarnya vitamin E sangat bagus untuk melawan penyakit berkaitan ketumbuhan seperti kanser, Fibroid dan Cyst.

Vitamin E akan bantu pembentukan sel baru yang sihat dan lawan sel rosak.

Testimoni

cara kecutkan cyst

Puan Humaira
Cyst sebesar 3.9 cm hilang selepas amalkan Set Cyst ini. Beliau kemudiannya mudah untuk hamil.

Puan Dila Roslan
Cyst beliau kecut dari saiz 2.73cm ke 1.4cm. Alhamdulillah tak kena bedah.

Period beliau semakin normal. Pun tak kena bedah sebab Cyst dah kecil selepas amalkan tet ini.

Puan Siti Umira
Berjaya kecilkan Cyst dan berjaya hamil selepas itu.

Puan Noor Aishah
Gembira kawan beliau Cyst kecut dari 5.5cm ke 3cm. Kawan mana tak gembira kan.
Cyst kecut dan berjaya hamil 6 minggu.
Doktor cakap Cyst beliau dah ok. Tak perlu bedah lagi.
Satu lagi kejayaan. Cyst beliau dah hilang.

Berapa Cepat Kesan Lepas Ambil Set Ini ?

Kesan berbeza mengikut berat tubuh dan keadaan kesihatan anda. Anda boleh lihat di gambar-gambar testimoni.

Jadi anda kena makan dengan cara yang betul. Saya akan ajar mengikut panduan yang diberikan oleh pakar Nutrisi yang bertauliah.

cara kecutkan cyst

Produk ini diuji dengan penyelidikan yang sangat tinggi dan saintis bertaraf dunia.

Ada Kesan Sampingan Tak ?

Tak ada. Ini ialah produk semulajadi. Macam anda makan buah. yang bezanya ialah kadar campuran untuk bagi kesan yang lebih baik pada masalah Cyst anda.

cara kecutkan cyst

Bagaimana Cara Pengambilan Produk Ini ?

Saya akan berikan caranya selepas pembelian. Seba saya perlu tanya beberapa soalan penting pada anda dahulu.

Adakah Selepas Pengambilan Saya Lebih Berpeluang Dapatkan Anak ?

Betul. Peluang lebih tinggi sebab period anda semakin teratur. Ramai yang berjaya hamil selepas Cyst mereka kecut.

Berapa Lama Saya Perlu Amalkan ?

3-4 bulan kerana sel tubuh anda berubah setiap 120 hari.

Untuk sel baru yang lebih sihat dan kuat melawan Cyst, anda mesti konsistan.

Selain dari Cyst mengecut anda akan dapat manfaat lain seperti kulit yang lebih cantik, tubuh yang lebih bertenaga dan lebih sihat.

Cara Tempahan

Belian Melalui Whatsapp ke 019394973

(Klik butang ini)

set cyst shaklee

Belian Menggunakan Kad Kredit/ Debit

(Klik butang ini)

cara hilangkan cyst

carian berkaitan

cara atasi cyst, cara kecutkan cyst dengan cepat, cara mengecutkan cyst dengan cepat, cara nak kecutkan cyst, cara paling berkesan kecutkan cyst, rawatan cyst, produk untuk cyst, set cyst shakee, vivix untuk cyst, cara atasi cyst, cara hilangkan cyst

Related Post

Comments 8

  1. Siti
    January 18, 2018

    salam,

    Macam mana saya nak tempah ?

    1. January 18, 2018

      Boleh terus whatsapp saya ke 0193949873. Terima kasih Puan.

  2. Pn Mariam
    January 18, 2018

    Saya ada cyst. Memang doktor suruh saya bedah. Tapi saya nak cuba produk ni dulu. Tolong email saya.

    1. January 18, 2018

      InsyaAllah produk ni terbaik untuk puan. Saya akan ajar cara makan berkesan macam pelanggan yang cyst mereka dah kecut.

  3. Suria
    January 18, 2018

    Berapa lama kesan yang puan boleh jamin ?

    1. January 18, 2018

      Bergantung pada tahan tubuh puan. Ada yang cepat sebulan. Ada yang beberapa bulan. tapi kesannya sangat puaskan hati doktor.

  4. As
    January 18, 2018

    saya ada kawan yang guna set ni. Memang kecut cyst dia.

    1. January 18, 2018

      Terima kasih Pn As atas testimoni kawan puan.

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: