shaklee vitamin c

4 Rahsia Yang Anda Patut Tahu Tentang Vitamin C Shaklee

Anda yang tercari- cari vitamin C Shaklee mesti yang produk ni sangat popular dikalangan wanita yang nak cerah, hilangkan jerawat dan atasi jeragat.

Dan dalam kehebatan produkni, ada tersembungi 4 fakta penting kenapa vitamin C Shaklee sangat popular.

Tengok video ini !

4 Rahsia Tentang Vitamin C Shaklee

Sustained Release Vita C 500 mg ialah nama untuk vitamin C Shaklee. Baca 4 rahsia penting ini:

1. Teknologi Pertama Di Dunia

Vitamin C Shaklee ada teknologi ‘Sustained Released’ yang pertama di dunia. Dan Shaklee cipta teknologi ini supaya vitamin C yang kita makan boleh bagi kesan yang paling maksimum.

Tubuh kita hanya boleh serap 100 mg vitamin C dalam sesuatu masa. Jadi kalau makan vitamin yang 1,000 mg sekalipun, 100 mg je akan diserap. Yang lebih akan dibuang.

Jadi teknologi ni akan lepaskan vitamin C 100 mg setiap jam selama 5 jam. Jadi semua vitamin C akan diserap. Barula padan dengan harga yang anda bayar.

sustained released vita c 500 mg

 

2. Paling Lama Di Dalam Badan

Shaklee dah buat kajian dimana vitamin C Shaklee mampu bertahan 24 jam didalam darah dengan pengambilan setiap 5 jam.

Kesannya, lebih banyak kolagen akan dihasilkan secara semulajadi oleh tubuh.

Vitamin C Shaklee ialah sejenis antioksidan yang kuat. Ia mampu melawan kesan sinar UV, mencerah dan menegangkan kulit. Kita memang nak benda yang baik ni selalu kekal di dalam badan kita.

shaklee vitamin c

 

 

3. Ada Bioflavonoid

Vitamin C Shaklee ada Bioflavonoid iaitu sejenis vitamin yang diekstrak dari kulit jagung.

Bioflavonoid ni bukan saja baik malah ia akan memaksimumkan fungsi vitamin C yang kita makan. Jadi, bioflavonoid ni membuatkan vitamin C Shaklee jauh lebih berkesan dari vitamin C jenama lain.

shaklee vitamin c

 

4. Terbukti Terbaik Dari Terbaik

Cuba lah Google vitamin C. Mesti yang paling banyak testimoni ialah vitamin C Shaklee.

Sebab vitamin C ni memang terbaik. Shaklee Corporation dah belanjakan RM 1 bilion untuk pengelidikan, ujian keberkesanan dan keselamatan semua produknya.

Jadi ini sebab kerapa vitamin C Shaklee boleh berikan kesan yang pengguna nak.

Tak percaya ? Cuba lah !

shaklee vitamin c

Pertanyaan/ Tempahan

Ziela pakar dalam set cantik Shaklee meliputi semua masalah seperti jerawat, jeragat, cerah, kusam, parut dan anti-aging. Ziela boleh cadangkan produk yang tepat dan ajar cara pengambilan berkesan.

Untuk tempahan sila:

Whatsapp ‘ VITA C ‘ ke 0193949873.

Atau

Boleh terus buat belian online dengan menekan butang ini [belian online]. Sila hubungi no hp diatas selepas pembelian online.

 

 

Related Post

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: