review bisnes shaklee

11 Kelebihan Bisnes Shaklee Pada Wanita, Isteri & Ibu Yang Nak ‘Time Freedom’

 

Saya teruja setiap kali saya bercerita tentang kelebihan bisnes Shaklee.

Sebab bisnes Shaklee dan bagi macam- macam pada saya dan keluarga saya. Ini hanyalah sebahagian dari kelebihan bisnes Shaklee yang hebat.

Nak cepat, tengok video ni. Klik butang ‘PLAY’

11 Kelebihan Bisnes Shaklee Yang Anda Patut Tahu

review bisnes shakleeDengan bisnes Shaklee, anak- anak setiap masa dengan saya

1) Masa Dengan Anak- Anak

Kita hidup di zaman suami dan isteri berkerja. Sampai dah macam pelik bila jumpa isteri yang tak kerja.

Tapi trend terbaru ialah isteri nak berhenti kerja dan jaga anak- anak sendiri.

Boleh tapi mesti ada pendapatan. Banyak peluang bisnes dari rumah tapi ramai yang tak yakin ia boleh bagi pendapatan yang besar dan tetap.

Tapi dengan bisnes Shaklee, terbukti ramai yang boleh berniaga dari rumah dengan pendapatan lumayan sehingga 6 angka sebulan. Setakat 4 dan 5 angka itu pendapatan normal dalam bisnes Shaklee.

review bisnes shaklee

Kelas bisnes secara santai tanpa ada stress. Kami gembira sambil berbisnes besar

2) Modal Hanya RM 79.50 

Dengan modal sedikit macamni saya dah dapat keuntungan beratus ribu kali ganda.

Daftar sebagai ahli dan anda dah boleh kongsi kebaikan produk Shaklee. Bisnes secara online kan pelanggan bayar dulu.Bila order masuk, anda guna duit pelanggan untuk membuat pembelian.

bisnes online shaklee

3) Teknik Bisnes Yang Terjamin

Anda dah tak perlu fikir teknik pemasaran terbaru. Semua dah diuji berkali- kali. Sangat berkesan. Anda hanya perlu buat saja.

4) Bisnes Di Hujung Jari

Anda boleh buat semua urusan bisnes hanya dengan handphone.

Dari belajar, order barang, hantar barang, pendaftaran ahli baru, akaun keuntungan dan jadual- jadual kelas produk/ bisnes yang dianjurkan.

5) Sistem Online Lengkap

Walaupun anda tidak ada kenderaan, anda boleh gunakan sistem online shaklee2u dengan sepenuhnya.

Sebab tu kalau saya ke luar negara pun bisnes boleh berjalan seperti biasa.

6) Keuntungan Yang Tinggi

Bayangkan hanya dengan RM79.50 saya mampu dapat pendapatan 5 angka secara konsistan setiap bulan.

Sila rujuk jadual pendapatan mengikut tahap dalam bisnes Shaklee:

 

kelebihan bisnes shaklee

 

7) Sokongan Kumpulan

Peniaga baru perlukan tunjuk ajar, motivasi dan sokongan dari kumpulan.

Dalam Team Ultimate, saya sediakan kelas bimbingan melalui whatsapp pada anda yang jauh. Bagi yang dekat saya sediakan kelas setiap bulan termasuk bimbingan secara one on one.

review bisnes shakleeKelas bimbingan bisnes dan produk yang saya buat setiap bulan

8) Kelas Produk

Shaklee memiliki produk yang sangat hebat. Tidak ada tandingan dengan produk lain.

Jadi saya sangat tekankan ilmu- ilmu berikut dalam kelas- kelas yang saya buat:

  • Info penyakit/ masalah kesihatan/ Kecantikan
  • Fungsi produk Shaklee
  • Cara pemilihan produk untuk penyakit
  • Cara pengambilan berkesan
  • Tips tambahan berkesann masalah dan produk

9) Kelas Bisnes Konsistan

Produk yang bagus tak akan digerakkan tanpa strategi bisnes yang sesuai.

Dalam kelas bisnes online dan offline saya, saya sangat tekankan kemahiran berikut:

  • Cara pasarkan produk tanpa persaingan
  • Cara kembangkan bisnes dengan betul
  • Cara dapatkan pelanggan yang betul- betul nak beli
  • Cara servis pelanggan secara bersistem
  • Cara capai bonus 4 dan 5 angka dengan betul
  • Cara kekal hebat daam bisnes
  • Dan banyak lagi

bisnes shaklee onlineWalaupun naik pentas, kami bawak anak- anak bersama

10) Penghargaan

Bila kali terakhir anda dihargai atas pencapaian hidup anda ?

Dalam Shaklee kami ada banyak jenis penghargaan. Dari naik pentas sehingga ke percutian 5 bintang yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee.

Manusia perlukan penghargaan sebagai bukti mereka hebat.

review bisnes shakleeUltimate dinobatkan sebagai 9 kumpulan bisnes paling berkembang pada tahun lepas

11) Ditakdirkan Berkembang

Bisnes Shaklee meliputi 5 elemen iaitu kesihatan, kecantikan, anti-aging, semualajadi dan work from home.

5 elemen ini akan sentiasa berkembang di masa depan.

Jadi bisnes Shaklee adalah bisnes ytepat untuk anda.

 

Pertanyaan

Whatsapp ‘BISNES‘ ke 0193949873 untuk info lanjut.

 

carian berkaitan: bisnes dari rumah, bisnes untuk ibu berkerja, bisnes pendapatan 5 angka, bisnes pendapatan 4 angka, bisnes tanpa modal, bisnes online terbaik, bisnes modal rendah bisnes dari rumah, bisnes shaklee, review bisnes shaklee

Related Post

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: