1 Sudu Vivix Sehari Halang 13 Tanda Penuaan

1 Sudu Vivix Sehari Halang 13 Tanda Penuaan

Oleh Norfaziela

vivix shaklee halang 13 tanda penuaanSaya dan suami amalkan Vivix setiap hari. Kesannya kami rasakan hanya selepas 2 minggu pengambilan.

Memang menakjubkan dan selalu menaikkan motivasi kami untuk kekal awet muda.

Hanya 1 sudu setiap malam.

Kami sama-sama dapat rasa kesan drastik. Pipi makin anjal dan badan rasa sangat- sangat fresh.

Inikah kehebatan Vivix dari Shaklee ?

Maksud Awet Muda  Atau Anti Aging ?

Anti-aging bermaksud melambatkan atau merencatkan proses penuaan. Tubuh kita terdiri daripada sel dan penuaan berlaku apabila sel itu mati.

Semasa bayi, kanak- kanak dan remaja, sel tubuh kita kuat, kukuh dan berupaya menghasilkan sel baru.

Tapi bila umur semakin meningkat, keupayaan menghasilkan sel baru semakin menurun, sel mati bertambah banyak dan proses penuaan berlaku dengan sangat cepat.

Mana taknya, ia dibantu dengan keadaan bumi yang semakin tercemar.[ Sumber ShareCare]

13 Tanda Penuaan Pantas

Kalau cik puan sedang hadapi tanda- tanda ini maka cik puan mesti ambil langkah segera.

1. Wajah menghasilkan lebih kedutan
2. Kelopak mata semakin jatuh
3. Mata semakin merah
4. Tak mendengar dengan jelas sebagaimana sebelum ini
5. Mulut terasa sangat kering bila bangun dari tidur
6. Warna rambut semakin pudar dan menipis
7. Payudara semakin kurang anjal atau lembik
8. Warna kulit berbalam- balam akibat sunburn
9. Kedutan bertambah di lutut dan siku
10. Warna kulit semakin pudar dan pucat
11. Kulit semakin kering dan tidak menyelesakan
12. Pori- pori semakin membesar
13. Otot bawah lengan semakin kendur

shaklee vivix atasi 13 tanda penuaan

Ejen Anti-Aging Premium Dari Shaklee

Vivix Shaklee adalah supplement anti-aging yang paling kuat, paling berkesan dan memiliki resveratrol yang paling tulen di pasaran. Bukan saja di Malaysia malah di seluruh dunia.

Kajian klinikal membuktikan ramuan Vivix telah menunjukkan kesan yang sangat menakjubkan ke atas 4 mekanisma penting dalam proses penuaan sel.

Jadi, dengan lambakan produk- produk anti-aging di pasaran, kenapa cik puan mesti pilih Vivix dari Shaklee ?

Kenapa Vivix Terbaik Berbanding Produk Anti-Aging Lain di Pasaran ?

Menurut Dr Stephen Chaney, Professor of Biochemistry and Nutrition di University of North Carolina yang juga penerbit kepada 80 kajian saitifik, beliau berkata: ” Resveratrol Shaklee mengandungi kadar kesan yang kuat dan penyediaan dengan ketulenan yang tinggi berbanding dengan produk supplement lain di pasaran.

shaklee vivix halang 13 tanda penuaan

 

Malah banyak produk anti aging di pasaran yang hanya mengandungi resveratrol tidak akan beri kesan yang optimum. Sebab itulah Shaklee menambah anggur Muscadine pada revesratrol yang tulen untuk kesan anti aging yang 10 kali ganda lebih berkesan daripada resveratrol sendiri.

Apa Itu Vivix ?

Vivix adalah ‘anti cellular aging‘ yang menjadi revolusi dan penemuan yang sangat hebat yang melawan penuaan sel di peringkat selular.

Salah satu ramuan utama Vivix ( Resveratrol) disebut dalam 2,000 kajian termasuk kajian berganda yang dibuat oleh Harvard University, National Institute of Aging dan National Institute of Environment Health Sciences.

Vivix Shaklee memberikan 100 mg of resveratrol untuk setiap hidangan ( 1 sudu ). Estrak resveratrol mempunyai kandungan resveratrol dengan 98% ketulenan. Jadi, benarlah Vivix adalah supplement anti-aging terbaik di dunia.

Bagaimana Vivix Menyokong Anti-Aging ?

Mengkut ujian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan kesan ke atas 4 mekanisma penuaan tahap sel. Ini bermaksud Vivix:

1. Memelihara dan memperbaiki sel DNA

Tubuh kita diserang deangan sejuta serangan yang merosakkan DNA. Kerosakan ini memberi kesan pada fungsi sel dan tempoh hiudp seseorang manusia.

2. Memberi kesan positif pada mengawalan ginetik

Pengawalan genetik menjadi faktor pada tahap umur sel. Oleh itu Vivix mengaktifkan pengawalan genetik untuk melambatkan penuaan sel.

3. Menyokong Mitochondrial biogenesis

Mitochondoria ialah pengeluar tenaga bagi sel. Bila semakin tua, prestasinya juga semakin menurun. Oleh itu Vivix akan menjana pembentukan semula sel ini.

4. Memperlahankan penghasilan AGE protein ( protin rosak)

Lambakan Age Protein ini akan mempercepatkan penuaan sel di tahap selular. Jadi kandungan Muscadine dalam Vivix akan melambatkan penghasilan Age Protein ini.

Selain itu, Shaklee Vivix juga menyokong fungsi berikut:

  • Menyokong kesihatan hati dan fungsi jantung
  • Menyokong kesihtan otak
  • Menyokong fungsi imun
  • Menyokong sendi yang sihat
  • Meningkatkan kepanjangan sel
  • Membekalkan atioksidan yang melawan radikal bebas
  • Meningkatkan tenaga pada sel

Apa Vivix Boleh Buat Pada Saya ?

Vivix akan memberi kesan yang kuat pada dewasa yang prihatin pada kesan penuaan dan kesihatan keseluruhan badan. Ini ialah tonik anti-aging yang juga berimpak tinggi pada tahap kecantikan dan kesihatan secara keseluruhan.

Adakah Vivix Halal ?

Sudah pasti. Semua produk yang diedarkan melalui Shaklee Malaysia mempunyai sijil perakuan Halal oleh Islamic Services of America (ISA) iaitu sebuah badan pensijilan halal yang diiktiraf oleh Jakim. Ini kerana Jakim tiada di America lalu Jakim mengiktiraf badan Islam di sana selepas proses audit yang terperinci.

adakah shaklee halal ?

Sila rujuk link ini untuk badan- badan antarabangsa yang diiktiraf oleh Jakim [ Klik di sini]

Adakah Vivix Sejenis Jus ?

Tidak. Vivix bukanlah seperti jus anti-aging lain seperti Jus Noni. Tetapi Vivix yang eksklusif ini ialah cecair pekat anti-aging supplement yang memberikan resveratrol tulen dan estrak anggur Muscadine.

Ia tidak dicairkan seperti jus tetapi pekat dan tulen dengan ramuannya.

Perbandingan Vivix Dengan Produk Anti-Aging Yang Lain Di Pasaran Antarabangsa

Perbandingan di antara Mona-Vie Active, XanGo Juice dan Tahitian Noni Juice:

Vivis Shaklee Halang 13 Tanda Penuaan

Selepas Membeli, Bagaimana Saya Nak Ambil Vivix ?

shaklee vivix halang 13 tanda penuaan

Anda mesti mengikut garis panduan yang diberikan iaitu 1 sudu Vivix sehari. Masa pengambilan terbaik ialah sebelum tidur. Saya akan berikan teknik yang sesuai jika anda ada masalah kesihatan yang lain.

Sila simpan Vivix secara tertutup dan diletakkan di dalam petik sejuk untuk mengekalkan kesegaran yang maximum.

Klik Untuk Tempahan Sekarang
Klik Untuk Tempahan Sekarang

Apa Kata Pakar Antarabangsa Tentang Resveratrol ?

WebMD – ” Resveratrol berkemungkinan dapat memanjangkan hayat dan melawan penyakit yang berkaitan usia. Resveratrol adalah sejenis ramuan antioksidan yang dilaporkan mempunyai sifat anti jeragat dan anti kanser. Resveratrol juga boleh mengatasi diabetis, masalah insulin dan sebagainya…”

Natural Life – ” Resveratrol membantu melindungi kerosakan sel akibatdari radikal bebas.Semakin ramai wanita mengambilnya sebagai supplement harian untuk menguatkan fungsi anti-aging pada kulit mereka..”

Testimoni

vivix shaklee halang 13 tanda penuaan

vivix shaklee halang 13 tanda penuaan

shaklee vivix halang 13 kesan penuaan

Saksikan Betapa Berkesan dan Selamatnya Vivix Shaklee

Dapatkan Vivix Hanya Dari Saya

Saya adalah pakar dalam penggunaan berkesan produk Shaklee terutamya set cantik seperti Vivix, Vitamin E, Vitamin C, GLA, Collagen Powder dan ESP. Buktinya telah ramai kawan- kawan yang berjaya cantik, bebas dari masalah wajah. Cik puan akan hanya mendapat pulangan paling tinggi jika puan memiliki teknik pengambilan produk yang berkesan. Dan dengan saya, saya pastikan teknik pengambilan setiap produk adalah paling tepat dan paling berkesan.

Jadi cik puan mesti tempah atau hubungi saya secepat mungkin di 019 3949873 kerana penuaan berlaku dengan cepat pada setiap saat.

Klik Untuk Tempahan Sekarang
Klik Untuk Tempahan Sekarang

 

 

 

 

 

 

 

Dapatkan kulit anjal, wajah cerah berseri dan pelbagai kesan awet muda bersama Vivix, supplement anti-aging terbaik didunia.

Sekian,

Salam Kecantikan dari Saya,

Norfaziela Mohd Noor

FB Norfaziela Dot Com [ Like Sekarang]

SID 908452

Pakar Set Cantik # Pakar Nutrisi # Mentro Shaklee #

 

Related Post

Comments 5

  1. Mariah musa
    July 20, 2014

    Selepas bersalin saya mencuba vivix kerana saya melalui fasa bersalin secara pembedahan dan kehilangan banyak darah. Alhamdulillah dengan sebotol vivix tenaga saya pulih dan dapat mengurus bayi serta 2 orang tanpa perlu dibantu…berbandig mula-saya balik dari hospital hanya terbaring tidak ada tenaga untuk bergerak.

    1. July 20, 2014

      Tahniah sis, saya pun ada pengalaman sama berpantang dengan vivix, peranakan cepat kecut, dan tenaga cepat pulih. Yang paling suka. Kulit makin cantik dan lebih muda (orang yang tegur:))

  2. July 22, 2014

    dah hampir setahun saya bervivix..suami dan ibu juga saya consume vivix..paling ketara ibu yang dah 67 tahun masih cergas bertenaga..kalah tenaga orang muda ..saya sendiri..hanya konsisten dengan vivix..tenaga memang best..tapi yang paling bernilai..saya tak pernah berbedak bagai,cleanser ke apa semua tu dah lama saya tak sentuh..memang kulit rasa muda je..asyik rasa diri ni maintain 24 tahun=)

    1. August 3, 2014

      Wow. Idaman semua tu kulit tak payah berbedak. Rak rugi mencuba vivix 🙂

      Kena konsistent ni nak muda remaja.

  3. July 27, 2014

    Gembira dengar banyak feedback hebat tentang Vivix ni. Kalau tak takkanlah boleh terjual lebih dari 1 juta botol sejak tahun lepas. Vivix the Best !

Leave a Reply

Shares
%d bloggers like this: